2777
2789
عنوان

آرایشگری( مردانه) یا زبان خارجه

110 بازدید | 14 پست

سلام  نمی‌دونم من تصمیم داشتم زبانمو تقویت کنم  آیلتسمو بگیرم  . 

ولی دوستم میگه برو مدرک آرایشگریت رو بگیر ک باهم شریکی کار کنیم ‌.‌‌.

موندم کدوم رو انجام بدم🤦🤦.

تعداد رای : 7
نظرسنجی
آرایشگری یاد بگیر و بعدم کار کن
3
42%
زبان رو بشین بخون ایلتس رو بگیر
2
28%
نمیدونم اطلاعاتی ندارم
0
0%
مشاهده نظرات
2
28%

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

آیلتس بعدش،میخوای،چیکار،کنی؟

برا سرکارم خیلی بدرد میخوره . 

تازه جدا از اون میتونم ب مهاجرت هم فکر کنم .

ولی الآن بیشتر  برای سرکارم می‌خوام .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش زبانو تا الان یاد نگرفتی ولش کن فعلا

الان با این سن باید یه هنری بلد باشی

البته مگه آرایشگری چقدر وقتتو میگیره؟ که به خاطرش کلا بگی زبان نخونم😂کم کم زبان رو همزمان با آرایشگری پیش ببر. خودت مطالعه داشته باش. مثلا روزی 20 کلمه یاد بگیر که تا موقعی که جدی رفتی برا آیلتس کارت راحت تر باشه. قیمت آزمون آیلتس هم شدیدا گرون شده

داداش زبانو تا الان یاد نگرفتی ولش کن فعلاالان با این سن باید یه هنری بلد باشیالبته مگه آرایشگری چقد ...

مرسی . چندین بار نشستم بخونم باز وسطش ول کردم لعنتی زبان رو . ایندفعه تا آخرش می‌خوام برم . 

آهان آره منم میخواستم جفتش رو ولی سرکار خودمم میرم  خیلی سنگین میشه . صبح تا ظهر سرکارم . 

عصر برم کلاس آرایشگری . 

بعد باز زبانمم بخونم بنظرت ؟؟ 

مرسی . چندین بار نشستم بخونم باز وسطش ول کردم لعنتی زبان رو . ایندفعه تا آخرش می‌خوام برم . آهان آره ...

خب اگه وقت نمیمونه به نظر من فعلا همون آرایشگری رو بچسب

زیاد تو عمق زبان نرو. فقط همون در حد روزی چند تا کلمه.

یا چند دقیقه قبل خواب رادیو گوش کنی. ایستگاه رادیویی VOA Learning English اگه زبانت در حد متوسط باشه خیلی کمک کنندست.

خب اگه وقت نمیمونه به نظر من فعلا همون آرایشگری رو بچسبزیاد تو عمق زبان نرو. فقط همون در حد روزی چند ...

اهاان، دمت گرم ،

آره همون متوسط هستم . یکم بخودم فشار بیارم راه میفتم . 

مرسی ازت خیلی کمک کننده بود .‌‌‌‌. باشه فعلا آرایشگری ادامه میدم .

زحمتت داداش اگه فیلم پادکست یا مستند یا کانال زبان چیز خوبی می‌شناسی باز بهم معرفی کن . مثل رادیو ک گفتی .

مرسی ازت 💕

میخچال ببینم زبان بدردت میخوره یا نه حتما مدرک زبان میخاد ؟ شعور درست جواب دادن خیلی مهمه

وقتی بهتون گفتم بدرد کارم میخوره . یعنی خودم می‌دونم  ب کارم میاد . 

بعدم سوالم این نبود ک ببینیید  زبان ب کارم میاد یانه .

بعدم شما اول  شعور  پاسخ دادن توی تاپیک داشته باش و درست راهنمایی کنید 

‌جوابتم درست میگیرید . 

سنبل خان این قدر خشونت بهت نمیاد😉 سکرته شغلت می‌ترسی از چنگت دربیاریم ؟

ب شما ربطی ندارع . 

دیدی پس دنبال راهنمایی نیستی . دنبال چیز دیگه ای هستی . 

خودت خودتو لو دادی . 

موفق باشی🙏🏼🌸