2777
2789

تیکه هاشون همش جلوی چشممه خودخوری میکنم همش به خدا میسپارم ولی دلم اروم نمیگیره تاحالا این حس رو داشتین ؟

بله عزیزدلم منم این روزا خیلیها دلمو شکستن خیلی ها زخم زبون زدن بهم

دلم خونه🖤🖐🏻

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر موقع ینفر حرف احمقانه ای درباره زندگیم میزنه یا توهین میکنه پس زمینه ذهنم اینه که اون ادم طرز فکرش مثل من نیست شاید جای خوبی مثل من بزرگ نشده که این چیزارو بهش یاد بدن 

بعد واسش دلسوزی میکنم و میگم خدا ایشالا شفاش بده

آره. ولی از وقتی با تیکه پرونا روابطم رو کم کردم و خودم رو براشون میگیرم و تحویلشان نمیگیرم، حال دلم خوب شده. یکی شون که من رو داغون کرد سالها چند وقت پیش یه عمل سنگین انجام داد و تا مدتها لال بود و الان هم حالش خرابه

شماهم اون ادمایی که حرف زدن بهتون رو میبینید یاد حرفاشون میفتید؟

همه ی حرفاشون دوباره تو ذهنم مرور میشه

اره خیلی شرایط سختیه🥲😕

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

من زمانی ک ۱۵ سالم بود  سر ی داستانی بهم حس ترحم میشد و ..

از همون موقه انقد تمرین کردم ک نه حرفاشون و ن حرکاتشون برام مهم باشه و بخاد روم اثر بزاره 

خداروشکر  تلاشام نتیجه  مثبت  داد  جوری ک با حرفاشون اندازه  ی نخود هم  ناراحت نمیشم

آره. ولی از وقتی با تیکه پرونا روابطم رو کم کردم و خودم رو براشون میگیرم و تحویلشان نمیگیرم، حال دلم ...

من چیکار کنم که هرکاری میکنم ارتباطم کمترین باشه یه جور دیگه حرفهاشونو بهم میزنن منم دوست دارم ببینم که خودشونم انقدر ناراحت میشن که من ناراحتم

خیلی اصلا نمیتونم یا حرفهاشون کنار بیام😔

میدونم حالتو مطمئن باش تقاص پس میدن . شک نکن