2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم حرفای دیگران رو دلم سنگینی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 23 پست
اولا همه مشکل دارن دوما سعی کن رابطت رومحدودکنی

تموم سعیمو‌ کردم که نبینمشون ولی بازم ترکش حرفهاشون بهم میخوره مامانمو پر میکنن میندازن به جونم یا هزار شکل دیگه که منو اذیت کنن اگه چیزی بگی میگن شوخی کردیم یا بخاطر خودت گفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم سعیمو‌ کردم که نبینمشون ولی بازم ترکش حرفهاشون بهم میخوره مامانمو پر میکنن میندازن به جونم یا ه ...

بنظرم اگه کامل بگی کیا هستن مامانتوپرمیکنن و چه مشکلی داری که کنایه میزنن بهتر راهنماییت میکنیم

چیکار کردی میشه بگی  من دوست دارم بتونم جواب بدم ولی بدتر میکنن

مثلا وقتی میخاستن با حرفاشون ناراحتم کنن یا حتی عصبانی  با خودم میگفتم آروم باش و برات مهم نباشه اینا چی میگن  

تو کار خودتو بکن  چ خوب چ بد   و حرفاشون برام ی گوش در بود ی گوش دروازه

اگ بی احترامی میکردن جواب میشنیدن  

هیچوقت  نزاشتم این مشکل پیش بیاد ک مقلا وقتی اومدم خونه ناراحت باشم کاش فلان جوابو میدادم و  کلا دیگ راجب اون موضوع  فکرم نمیکردم  

مثلا وقتی میخاستن با حرفاشون ناراحتم کنن یا حتی عصبانی  با خودم میگفتم آروم باش و برات مهم نباش ...

من اگه جواب بدم بدتر اذیتم میکنن چون حرفاشون کاملا بی احترامی به خودم و خانودمه دلم میخواد بتونم جواب خوبی بدم که هرگز نتونن حرفی بزنن

من اگه جواب بدم بدتر اذیتم میکنن چون حرفاشون کاملا بی احترامی به خودم و خانودمه دلم میخواد بتونم جوا ...

ببین جواب دادن صرفا این نیست ک اگ اونا بهت بی احترامی کردن یا حرفی زدن ک  ناراحتت کرد توم بخای در همون مورد بهشون بی احترامی  کنی چون اینجوری موضوع کش پیدا میکنه 

سعی کن بیشتر جوری وانمود کنی ک مثلا حرفاشون اندازه سر سوزن برات مهم نیس اونجوری میبینن برات اهمیت  نداره دیگ ساکت میشن و از درون میسوزن

منم همینطور خودشون باعث ناراحتی آدم میشند بعد ما اعتراض میکنیم نه حق نداری به ما اعتراض کنیم ما با آرشیو تو بی ارزش فقظ ما تاجری فقط ما درس میخونیم  تو داری باد میزنی خودتو ما حق کشتند داریم تو باید خفه شی روت سوار شبم ارث بابات خوردیم کینه ای هستیم  ج.نده موتی دهاتی هرزه نفهم گوز الاغ خر یعنی فضول تنه لس دهاتی هرزه خودشیفته کودن انگل اسکل شایعه ساز یعنی عن کونی نیومده از راه تعیین تکلیف میکنه ج.نده دهاتی فک میکنه رییسمه باید به من دستور بده. دهاتی فضول خودش هرجور دلش بخواد حیوون وحشی رفتار میکنه نه حق ندارید به من نازک تر از گل بگید دهاتی ارو بابامو خوردید ناراحت میشم زر میزنم دری وری میگم همه رث ناراحت میکنم ایتقدر عنم پخمه دهاتی تنبل بی مصرف