2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 69 پست

همه چیز به کنار؛ چقدر تو زندگیش آزار ببینه و آزار بده بچه ای که نرسیدن رو نمیفهمه... که وقتی دنیاش و مسائل زندگیش بزرگ تر شدن یهو بفهمه که دیگه با داد و بیداد و آبغوره گرفتن نمیشه به خواسته هاش برسه...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرت و بقیه به جای اینکه همکاری کنن با اون بچه باید یه بار بزنن تو دهنش تا انقد لوس بازی درنیار ...

باعث لوس شدنش همینان 

ذوق میکنن که کل‌ مهمونا معطل خانم شدن میگن دخترمون حرفش برش داره، یا میگن این برا خودش پادشاهی میکنه و ازاین حرفا کیف میکنن ک زور میگه 

حالا این معلومه بچست ، من چی بگم ک دختر عمه ۱۳ سالم با این سنش هنو فکر میکنه بچست و هرکدوم هرجا بخوایم بریم اولی اون تو ماشینمونه تا مثلا پیش خواهرم یا هم سن و سالاش باشه😐😑 شده مثلا ماشین جا نداشته ولی اون با اینکه مادرش نمیومده و کسی دعوتش نکرده خودشو بزور جا کرده تو ماشین ، خیلیم نفهم و لوسه هیچیش نمیشه گف😑

بله میدونم ولی رفتاراش آزاردهنده شدن برام

عزیزم اصلا رو نده بهش. شما مسئول بچه دیگران نیستی. من باشم جای شما میرم میشینم جلو کوتاه هم نمیام. به درک هر کی ناراحته اب بخوره

Kiziim

خلاصه که پدر و مادرای اینجور بچه ها که انقد بیخیالن اول خودشون یه دور نیاز دارن به‌کلاسای تربیتی فشرده بلکه بتونن صلاحیت تربیت یه بچه رو داشته باشن

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...
چرا بابا شوهرم همیشه جواب میده .امشب نبودش منم معمولا سعی میکنم محتاط باشم

آفرین کار خوبی میکنی.تو زیاد در گیر نشو باهاشون شوهرت بگه بهتره..

ولی هر وقت شوهرت هست بگو نه نمیتونم یا کار دارم  یا خستم باید استراحت کنم..یا بچم میخاد بخابه..به هر حال بهونه زیاده..شمام ک خودت عاقلی حرف تند نمیزنی..چند وقت که شما مخالفت کنی و شوهرت هم نظرش رو قاطع بگه  درست میشن

حالا این معلومه بچست ، من چی بگم ک دختر عمه ۱۳ سالم با این سنش هنو فکر میکنه بچست و هرکدوم هرجا بخوا ...

اتفاقا اینو میشه گفت بگو بهش این بچه ۴ سالشه مادر پدر نفهمش باید بفهمن رک محترمانه بگو

خودشناسی DNA plus
حالا این معلومه بچست ، من چی بگم ک دختر عمه ۱۳ سالم با این سنش هنو فکر میکنه بچست و هرکدوم هرجا بخوا ...

من امشب ۴،۵ بار گفتم باید با مامان بابات بری 

آخرش مادرشوهرم اومد با ما ، اینم آورد همراهش 

دست من باشه اصلا نمیبرمش با خودم 

حالا منو بکشی نمیزارم پسرم تنها بره طبقه پایین خونه مادرشوهرم..حتما باید باباش باهاش بره..یا بیرون با کسی نمیزارم بره..حس میکنم بچه رو دعوا میکنن یا بچه ای مادر پدر باهاش نباشه  درست باهاش رفتار نمیشه

باعث لوس شدنش همینان  ذوق میکنن که کل‌ مهمونا معطل خانم شدن میگن دخترمون حرفش برش داره، یا میگ ...

حرفش برو نداره نمیخوان بپذیرن که بچشون لوس و ننر و رومخه و باعث آزاره

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...