اگه دختر خواهرشوهرتون ، یا اصلا دختر بچه هرکسی دیگه همش به شما آویزون باشه عکس العملتون چیه؟
میخوایم بریم بیرون میگه من باید با دایی اینا برم، میریم بیرون گریه میکنه چرا رفتن میخواستم برم خونشون
میاد خونمون همیشه گرسنشه میگه لقمه مخصوص و کلا غذاهای خاصی ک ما نداریم میخواد
یا میگه تمام اسباب بازیای بچتو برا من بریز بیرون بازی کنم
میریم بیرون ما بزرگترا همه باید عقب بشینیم تو گرما له بشیم چون اون جیغ میزنه باید تنها بشیم جلو
یا هرسری اتفاقی بیرون بریم با اینکه مامانش و مادربزرگشم هستن میگه دایی بستنی و انقد گریه میکنه تا براش بخری
مثلا میریم مهمونی ۳۰،۴۰ نفره باید بشینه بالای سفره و هیچکس پیشش نشینه، فیلم مخصوص خودشو ببینه ، همه غذا میخورن میرن همه نیم ساعت باید منتظر باشن تا با فبلم دیدین غذا بخوره کم کم اگه نکنن اینکارو گریه میکنه
حالا مشکل بچه نیست، اینکه مادرش به همه اینا اوکیه کلا بیخیاله براش مهم نیست و کلا هیچی نمیگه و راضیه به تمام این قضیه ها
امشب خواستیم بریم بیرون گریه و جیغ ک منم ببربن .منم چندبار گفتم زندایی هرکی با مامانش باید بره بیرون
این حرفو دوسه باز تکرار کردم چون مامانش و باباش اصلا عین خیالشون نبود و میگفتن گرمه ما بیرون نمیآیم کاملا راضی بودن بچه رو بفرستن با ما ، منکه اینجور گفتم همشون تو قیافه رفتن میگم نکنه حرف بدی زدم؟!
کلا چیکار کنم از رو بره؟ کلا بچه گیریه یه چیز بگه کوتاه نمیاد اصلا