2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 69 پست
بالاخره من نگرفتم هرچی ام تو راه حرف زد خودمو با بچم سرگرم کردم  والا من افت بدنی شدید کردم با ...

کار خوبی میکنی..همینجوری اول با کم محلی برو جلو 

کم کم حرفاتو بزن نه که فقط عملی ..چون اونا متوجه نیستن..همین ک میگم بگو خستم یا حال ندارم بالاخره مریضی چیزی رو بهونه کن..بچه رو بهونه کن..شوهرت رو  بنداز جلو

بنظرم باید کاری کنی بچه از تو بدش بیاد سمتت نیاد نزار بهش خوش بگذره

من اوایل ک عروسشون شدم این ۸ ماهش یود خیلی بامزه بود و دوسش داشتم باهاش بازی می‌کردم و این کلا عاشق من شد چون کلا از دوطرف هردو خانواده حوصله بچه ندارن و فقط میخوان از سر باز کنن 

بخاطر این کلا دیگه عاشق منه ، بچه گناه داره دنبال محبته بد تربیت شده 

تمام رفتاراش از عقده و کم محبتیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل ک عروسشون شدم این ۸ ماهش یود خیلی بامزه بود و دوسش داشتم باهاش بازی می‌کردم و این کلا عاشق ...

اره میفهمم منم این اتفاق برام افتاده ولی تو مسئول تربیت بچه دیگران نیستی تازه اتفاقی هم بیفته میریزن سرت تا میتونی بی‌بپیچون بی محلی کن 

خودشناسی DNA plus
واااااای  خدا..هر روز مس داره بدتر میشه..بنظر اول رو شوهزت کار کن..پیشش بگو وای خیلی خستم آه &n ...

ن این برا اوایل ازدواجمه 

دید نمیتونه بفرسته پیش من دیگه خودشو جمع کرد الان داره از در دیگه وارد میشه

، الان ک با بچه داری اصابم داغون شده چندباری سر اونم داد زدم 

بعدم ب مادرشوهرم گفتم ناراحت نشین با بچه خودم بی حوصله شدم دیگه حال بچه داری ندارم 

داشتیم یه موزد اینجوری،ای من حرص میخوردم آی من حرص میخوردم.کارخوبی کردی،همه دارن لی به لالاش میذارن کار بدی میکنم ودراخر اگه این بچه من بود من از رفتارش تو جمع اب میشدم خوشبحال مامانش که انقدر با اعصابه و خودخواهه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اسی ببرش باخودت ولی اهمیت نده بهش بزار زمین بخوره بعد که شاکی شدن بگو مسئولیت بوه تون با خودتونه و.. ...

عزیزم این چه راه حلیه

اومدیم یه اتفاق جبران ناپذیر برا بچه افتاد،بچه این وسط گناهی نداره که خانوادش باید شعورداشته باشم ودرست تربیت کنن

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز