2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 69 پست

بیاین تایپیک اخرم خاهش میکنم دارم میمیرم

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
من امشب ۴،۵ بار گفتم باید با مامان بابات بری  آخرش مادرشوهرم اومد با ما ، اینم آورد همراهش&nbs ...

خب همون..دیده شما گفتی با مامان بابات  مادرشوهرت اومده ک راه باشه اونم بیاد🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا منو بکشی نمیزارم پسرم تنها بره طبقه پایین خونه مادرشوهرم..حتما باید باباش باهاش بره..یا بیرون ب ...

منم همینم ولی جاریم بچه اش همه جا وله فکر کنم شبا موقع خواب میبینتش

خودشناسی DNA plus
اسی ببرش باخودت ولی اهمیت نده بهش بزار زمین بخوره بعد که شاکی شدن بگو مسئولیت بوه تون با خودتونه و.. ...

نه نه همین‌همینارو میبینی بی خیالن اگه بلایی سر بچه شون بیاد استارتر بدبخت می‌کنند 

خودشناسی DNA plus
آفرین کار خوبی میکنی.تو زیاد در گیر نشو باهاشون شوهرت بگه بهتره.. ولی هر وقت شوهرت هست بگو نه نمیتو ...

خواهرشوهرم همیشه اینو می‌فرسته خونه باباش، یبار مادرشوهرم خسته شد از دستش فرستادش خونه من 

خیلی بهم برخورد آخه مامان و مامان‌بزرگش نمی‌گیرند دادنش بمن 

منم ۱۰ دقیقه بعد زنگ زدم گفتم گریه میکنه بیاین ببرینش دیگه نفرستادن

ولی الان همش میگن خیلی شما رو دوس داره

همش میگه دایی و زندایی رو دوس دارم، دلش میخواد بیاد پیشتون دیگه بخاطر این میاریمش ، مامان باباش میارنش با خودشون 

خواهرشوهرم همیشه اینو می‌فرسته خونه باباش، یبار مادرشوهرم خسته شد از دستش فرستادش خونه من  خیل ...

بنظرم باید کاری کنی بچه از تو بدش بیاد سمتت نیاد نزار بهش خوش بگذره

خودشناسی DNA plus
اتفاقا اینو میشه گفت بگو بهش این بچه ۴ سالشه مادر پدر نفهمش باید بفهمن رک محترمانه بگو

با زبون بی زبونی گفتیم ولی خودشو میزنه به اون راه و بعدش پیش مامانش چغلی میکنه ، مامانشم ک از خودش بدتر ، یه جوری این دختر لوسه ک نگم بهتره😂😂 

نه نه همین‌همینارو میبینی بی خیالن اگه بلایی سر بچه شون بیاد استارتر بدبخت می‌کنند 

من تجربه شو داشتم

البته مجردم ولی دختر عموم همین بود اینکارو کردیم دیگه به خودسون اومدن

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
با زبون بی زبونی گفتیم ولی خودشو میزنه به اون راه و بعدش پیش مامانش چغلی میکنه ، مامانشم ک از خودش ب ...

اوه بگو بگی خیلی بهتره نه نگی چون پرو تر میشن بدرک ناراحت بشن 

خودشناسی DNA plus
حالا منو بکشی نمیزارم پسرم تنها بره طبقه پایین خونه مادرشوهرم..حتما باید باباش باهاش بره..یا بیرون ب ...

دقیقا دقیقا دقیقا همینه 

من بچم نوزاده دو سه ماهش بود یکی دوبار دادم مادرشوهرم تا بریم بانک ( بخاطر کرونا و گرمای شدید هوا نبردم همراهم) هنوزم عذاب وجدان دارم 

اینا نمیدونم چه دلی دارن بچه رو میدن دست این و اون 

من تجربه شو داشتم البته مجردم ولی دختر عموم همین بود اینکارو کردیم دیگه به خودسون اومدن

من بر عکسشو تجربه داشتم تو دختر عموت بود اینا خونواده شوهرن فرق دارن

خودشناسی DNA plus
خواهرشوهرم همیشه اینو می‌فرسته خونه باباش، یبار مادرشوهرم خسته شد از دستش فرستادش خونه من  خیل ...

واااااای  خدا..هر روز مس داره بدتر میشه..بنظر اول رو شوهزت کار کن..پیشش بگو وای خیلی خستم آه  و ناله کن..البته وقتایی ک میدونی قراره باز بیاد..بگو بچه انگار حالش خوب نیست...یا کرونا رو بکنید بهونه..هی سرفه کن  ماسک بزن..بگو نکنه کرونا گرفتم انقد بدنم سست شده یا این حرفا دیگ

خب همون..دیده شما گفتی با مامان بابات  مادرشوهرت اومده ک راه باشه اونم بیاد🤣🤣🤣🤣🤣

بالاخره من نگرفتم هرچی ام تو راه حرف زد خودمو با بچم سرگرم کردم 

والا من افت بدنی شدید کردم با بچه خودم، واقعا حوصله خواهرزاده یا برادرزاده خودمم ندارم

اسی ببرش باخودت ولی اهمیت نده بهش بزار زمین بخوره بعد که شاکی شدن بگو مسئولیت بوه تون با خودتونه و.. ...

میره چغلی میکنه حرف دروغ میگه بدتر داستان میشه

من اصلا حوصله حاشیه و حرف چرت و پرت ندارم