2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 69 پست
نمیشه ک جلو مامان باباش چیزی بگم  خیلی ام لوسه حوصله آدمو سر میبره

وای ما یه دونه اینجوری داریم تو خانواده ده سالشه 

به خدا وقتی تو یه مهمونی همو میبینیم من میرم خونه انگار قلنج شدم 

جلو اونا اتفاقا محترمانه بگو نه دخترم باید با مامان بابات بیای نه ما

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوست دارم همچین بچه هاییو خفه کنم هرچند بچه گناهیی نداره،بی حیالی خانوادش اینجوریش کردن خوب کر ...

اونو آدم خفه کنه حساب خانواده هم دستشون میاد 😤

اگه این همینجور ادامه پیدا کنه خدا به داد شوهرش برسه

بابا  بچس الان..شما ب فکر شوهرشی..ب فکر اسی باش حالا تا  شوهرش...

خیلی رو  که بدی به بچه اینجوری میشه..

منم بچم هر جیزی میخاد گریه میکنه  چرا؟؟چون چند بار گریه کرده منم حوصله نداشتم  وسیله رو بهش دادم یا کارشو انجام دادم عادی شده ..فگر میکنه با گریه به همه جیز میرسه

سلام استا خانم

نذار بیاد باهاتون بگو بچه مسئولیت داره

اگه بدشون اومد هم مهم نیست

خدایی ناکرده ناخونی ازش بکنه خونه خرابت میکنن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

اینا بیشتر ازینکه بچه ها رو مخ باشن مامانای بیخیالشونن که رو اعصابن
خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...
حرف بدى نزدىبچه مسئوليت داره با شما مياد همش بايد حواستون باشه خداى نكرده اتفاقى نيفته  همين م ...

منم همینو به مادرشوهرم گفتم، گفتم من نمیتونم مسئولیت بچه کسی رو قبول کنم 

سری تکون داد و هیچی نگفت 

ینی که قبول نداشت حرفمو 

منم همینو به مادرشوهرم گفتم، گفتم من نمیتونم مسئولیت بچه کسی رو قبول کنم  سری تکون داد و هیچی ...

نداشته باشه 

رو نده بابا 

نه حرف بدی نزدی  خیلیم خوب گفتی..چنبار دیگ ک بگی  میرن تو قیافه  ولی درست میشن باز..ا ...

حالا امشب من بعد چندین روز رفتم خونه بابام سر بزنم 

مادرشوهرم زنگ زده فلانی گریه کرده خواسته بیاد خونتون شما رفتین اونور 

منم گفتم خواستن بیان قبلش میگفتن نه ک حالا رفتم چیکار میتونم بکنم، پدرشوهرم ازاون طرف گفت بابا فرداشب میان عیبی نداره 

حالا منم فردا کار دارم باید باز برم پیش مادرم مریضه سر بزنم بهش 

اینا از الان رزروش کردن

بستگی به نوع زندگیت داره عزیزم 

من از اول ازدواجم گفتم از بچه ها خوشم نمیاد و کاریشون نداشتم که بخوان دور و برم بیان 

نه خونه ی کسی که بچه داره رفتم ، نه دعوت کردم که بیان . از اول رسمی رفتار کردم که کسی نخواد ازم توقعی داشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

متاسفانه یه سری افراد شعور بزرگ کردن فرزند ندارن و با بیخیالیشون هم مردم و ناراحت میکنن و هم ظلم به ...

اصلا این خانم حسی ب بچش نداره و آنقدر بهش بی توجهی کرده بچش عقده ای شده و همش آویزون بقیه ست و دنبال جلب توجه و محبت

حالا امشب من بعد چندین روز رفتم خونه بابام سر بزنم  مادرشوهرم زنگ زده فلانی گریه کرده خواسته ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه جالبن...شوهرت هیچی نمیگه.؟بنظرم بمون همونجا خونه نرو  اگه  شوهرت اجازه میده‌‌بگو کار میش اومد یا جیزی..کم کم مجبورن عادت کنن عزیز دردونشون  رو جمع کنن

حالا امشب من بعد چندین روز رفتم خونه بابام سر بزنم  مادرشوهرم زنگ زده فلانی گریه کرده خواسته ب ...

مادرشوهرت و بقیه به جای اینکه همکاری کنن با اون بچه و لی لی به لالاش بذارن باید یه بار بزنن تو دهنش تا انقد لوس بازی درنیاره گند بزنه به زندگی مردم

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه جالبن...شوهرت هیچی نمیگه.؟بنظرم بمون همونجا خونه نرو  اگه  شوهرت اجازه ...

چرا بابا شوهرم همیشه جواب میده .امشب نبودش منم معمولا سعی میکنم محتاط باشم