2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر

1479 بازدید | 69 پست

اگه دختر خواهرشوهرتون ، یا اصلا دختر بچه هرکسی دیگه همش به شما آویزون باشه عکس العملتون چیه؟

میخوایم بریم بیرون میگه من باید با دایی اینا برم، میریم بیرون گریه میکنه چرا رفتن میخواستم برم خونشون 

میاد خونمون همیشه گرسنشه میگه لقمه مخصوص و کلا غذاهای خاصی ک ما نداریم میخواد 

یا میگه تمام اسباب بازیای بچتو برا من بریز بیرون بازی کنم

میریم بیرون ما بزرگترا همه باید عقب بشینیم تو گرما له بشیم چون اون جیغ میزنه باید تنها بشیم جلو 

یا هرسری  اتفاقی بیرون بریم با اینکه مامانش و مادربزرگشم هستن میگه دایی بستنی و انقد گریه میکنه تا براش بخری

مثلا میریم مهمونی ۳۰،۴۰ نفره باید بشینه بالای سفره و هیچکس پیشش نشینه، فیلم مخصوص خودشو ببینه ، همه غذا میخورن میرن همه نیم ساعت باید منتظر باشن تا با فبلم دیدین غذا بخوره کم  کم اگه نکنن اینکارو گریه میکنه 

حالا مشکل بچه نیست،  اینکه مادرش به همه اینا اوکیه کلا بیخیاله براش مهم نیست و کلا هیچی نمیگه و راضیه به تمام این قضیه ها 

امشب خواستیم بریم بیرون گریه و جیغ ک منم ببربن .منم چندبار گفتم زندایی هرکی با مامانش باید بره بیرون 

این حرفو دوسه باز تکرار کردم چون مامانش و باباش اصلا عین خیالشون نبود و میگفتن گرمه ما بیرون نمی‌آیم کاملا راضی بودن بچه رو بفرستن با ما ، منکه اینجور گفتم همشون تو قیافه رفتن میگم نکنه حرف بدی زدم؟!

کلا چیکار کنم از رو بره؟ کلا بچه گیریه یه چیز بگه کوتاه نمیاد اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه خواهرشوهر کی باشه که بهش انقد رو بدم که ازم توقع داشته باشه. حوصله خودمو ندارم والا 

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

حرف بدى نزدىبچه مسئوليت داره با شما مياد همش بايد حواستون باشه خداى نكرده اتفاقى نيفته 

همين مسئوليت رو بهونه كنيد به مامانش بگيد نميتونيم ببريمش

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

اگه این همینجور ادامه پیدا کنه خدا به داد شوهرش برسه

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

متاسفانه یه سری افراد شعور بزرگ کردن فرزند ندارن و با بیخیالیشون هم مردم و ناراحت میکنن و هم ظلم به اینده بچشون میکنن، با اینجور ادما باید کاملا جدی و منطقی و بدون تارف باشی، میخوان ناراحت بشن میخوان نشن، بلکه ناراحت بشن و یکم ایین بچه داری یاد بگیرن، از بچه داری فقط زائیدنشو بلدن تمام

بچه نیست دیگه، این داره مثل یه ادم بزرگ هیچی متوجه نمیشه برخورد میکنه، بچه باید تو بچگی یکمی ادب و ش ...

باید به والدینش مستقیم بگن که کار داریم و نمیتونیم مراقبت کنیم از بچه تون

نه شما حرف بدی نزدی،

ولی ما ایرانیا چون خیلی ملاحظه کار تربیت شدیم با شنیدن مسائل تربیتی  هم تو قیافه میریم و بهمون برمیخوره

محلش نده، نه چون بچه خواهرشوهره و فلان برای اینکه شااید تربیت شه

سلام بر آن‌ها که روزگار بر آن‌ها سخت گرفت، اما آن‌ها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱