2777
2789
عنوان

سوال راجب مهریه دارم کسی هست؟

582 بازدید | 23 پست

سلام سوال من نیس سوال دوستمه 

مهریه اش ۱۱۰سکه هست و درخواست مهریه زده 

همسرشون ماهی شش تومن میگیره و هیچی پس انداز ندارن خونه ماشین هم نداره 

حالا اگر اقساطی بشه چند ماهی یه سکه باید بده

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم هر سه ماه

اخه حقوقش هر سه ماه یه سکه میشه 

نمیشه که کل حقوقش رو بدن برا این دوست من

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
بستگی به قاضی داره

چطور مگه 

بستگی به مشکلشون هم داره؟

بستگی داره آقا چقداموال داره از ۳ماه یبار شرومیشه تا سالی یکبار

خدایا خیلی ها نشسته اندپای تماشای سرنوشتم جوری دستانم رو بگیرو و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند...دوستان عزیزبرای سلامتیم آرامشم وخوشبختیم وعاقبت بخیریم بانفسهای پاکتون صلوات بفرستیدخیلی التماس دعا دارم انشاالله همگی به خواسته وهدف وآرزوهایی که داریدبرسیدومنم هم برسم انشاالله خدایا طعم آرامش وخوشبختی واقعی بهم بچسبان برقلبم شکسته ام تسکین بده
احتمالا سالی یک سکه بیشتر نباید بده ، چون نمونه دیدم با این حقوق و هیچی نداره ،سالی یه دونه بوده

اره خب خودمونم حدسمون همینه 

بعد حالا همسرش میگه طلاقت نمیدم ولی سکه سالی یکی میدم 

تا کی می‌تونه اینجور بمونه آخه 

بستگی داره آقا چقداموال داره از ۳ماه یبار شرومیشه تا سالی یکبار

هیچی از خودش نداره 

عزیزم پسر عمه ام زنش ۱۴سکه و ۱۰۰میلیون پول مهرش بود پارسال جدا شده.فقط سه تا سکه بهش رسیده اونم سالی ...

چرا سه سکه؟

اخه حقوقش هر سه ماه یه سکه میشه  نمیشه که کل حقوقش رو بدن برا این دوست من

یکی از اشناهامون که بیکارم بود براش اینطور زدن

واسه حاجت رواییم دعا کنین😔😔😔خدا خیرتون‌ بده
یکی از اشناهامون که بیکارم بود براش اینطور زدن

خب چطور میداد اونوقت؟!