2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم؟

78 بازدید | 7 پست

امروز یه دعوای خانوادگی مفصل رو از سر گذروندم. بابام و شوهرم بدجوری به تیپ و تاپ هم افتادن. منم چندماهه سر همین چیزا دچار افسردگی شدم و دارم درمان میکنم. عصر که سر بحثای اینا و وحشی بازی های شوهرم، اینقدر حالم بد شده بود، با خودم میگفتم خاک بر سرم شغل و درآمد ندارم، خاک بر سرم از پس زندگی م برنمیام، دخترم رو بردارم ببرم بزرگ کنم خودم. فکر میکردم چقدر بدبختش کردم دخترمو. یکی از بدترین روزای زندگی م رو گذروندم.

بعد یه کم با دخترخاله م درددل کردم خدا خیرش بده، خودشم تو شرایط خوبی نبود، ولی گوش داد همه حرفامو و دلگرمم کرد. شبم پیام دادم به بابام و گله کردم. مخصوصا یه چیزایی از نوجوونی م بود که آسیب دیده بودم، و جدیدا هم که تو جلسات روانشناسی گفتمش بدجور حالم رو داغون کرد، اونارو تاحدی به بابام گفتم. فکرشم نمی‌کردم هیچ وقت بگم. ولی بهش گفتم باید بشنوی چه آسیب هایی به من زدی. و گفتم و شنید.

و یهو بعدش اینقدر سبک شدم، اینقدر سبک شدم، حتی شب که باز دوباره همسرم و بابام دعواشون شد، دیگه مثل عصر حالم اونجوری بد نشد.

نمیدونم شاید به ظاهر خیلی بی ربط بود، وسط دعوای امروز بحث هفده هجده سال پیش رو پیش بکشم. ولی به قول روانشناسم یه دلیلی داره که یه چیزایی تو وجودمون میاد بالا.

و شاید به ظاهر بی ربط ولی گفتمش. و چقدر آروم تر شدم.

یعنی شما خودتونم با همسرتون دعوا دارین یا فقط با پدرتون دعوا داره 

رابطه من و شوهرمم بعد از بچه خیلی خراب شده بود و روز به روز بدتر. تا این شرایط چندماه پیش، دیگه خیلی بغرنج ترش کرد.

تازه شروع کردیم بریم زوج درمانی.

نمی‌دونم یا درست میشه یا جدا میشیم. فقط فکر دخترمم که کمترین آسیب رو ببینه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه من و شوهرمم بعد از بچه خیلی خراب شده بود و روز به روز بدتر. تا این شرایط چندماه پیش، دیگه خیلی ...

اخی عزیزم ایشالا ک بهترین اینده رو داشته باشه دختر گلتون کاش همسرتونم کلی تلاش کنه برای دخترتون مثه شما نگران باشه