2777
2789
عنوان

بچها چه حس بدیه مزاحم شوهرت باشی

221 بازدید | 8 پست

این شبا شوهرم میره دسته طبل میزنه یا علامت میکشه یا زنجیر میزنه 

دلم میخواد منم برم دنبال دسته شون خیییلی زن و دختر پشت دسته شون هست ولی تنهام نه دوستی که بتونه بیاد نه فامیلی 

شوهرمم میگه چون تنهایی حس خوبی نیست بیای خیلی پسر داره دسته شون میگه اون دفه با دوستت اومدی نگات میکردن پسرا هی مجبور بودم ب همه بگم اون خانوم منه و... چیزی نگین بهش (منظورش تیکه متلک اینا بود) میگه جوش خوب نیست برات نیا

نمیاد با من دوتایی بریم😔 دلم میشکنه 

خوب برو هیت که خانما میرن 

شوهر منم ،منو میرسونه هیت خودش یا میره سمت مردونش یا میره دسته

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم چون زیاد دوستت داره یه جورایی برات غیرتیه تو هم میتونی بری مسجد یا تو خونه زیارت عاشورا بخونی ... چند شب بیشتر نمونده اگه اینجور دوست داره تو هم زیاد گیر نده ❤