2777
2789
عنوان

بابام و میبینم حالم بد میشه

250 بازدید | 18 پست

بی نهایت ازش بدم میاد بی نهایتتتتتت 

نفرت دارم ازش یعنی وقتی میبینمش تمام سلولای بدنم میلرزه 

۵ سالم بود دوتا دستامو با قاشق سوزوند می‌گفت نباید گریه کنی با اون سوزش خوابم برد وقتی مامانم باردار بود سر من یکسره کتکش میزد 

وقتی بچه بودم یبار مریض بودم از بدن درد نالع میکردم بابام داد زد سرم گفت خفه شو مامانم سریع منو برد اتاق منم گریه کردم تو اتاق قلبم درد گرفت از شدت ناراحتی

یبار چنان با کمربند کتکم زد که کل بدنم کبود بود اونموقع ۱۲ سالم بود منوداداشمو نصف شب انداخت تو انباری تاریک که پرسوسکه . داداشم ۵ سالش بود بغلش کردم تا نترسه😞

کار نمیکنه خرجی نمی‌ده خودمون شکممونو سیر میکنیم مامانم می‌ره خونه های مردمو تمیز میکنه دیروز رفته کار کرده بعد بابام دیشب رفته با کارت مامانم  ۷۰۰ تومن برای خودش داروی آرامش و اعصاب گرفته توله سگ خداروخوش میاد خدایی؟

ی خواهر اشغالی داره که همیشه ازش طرفداری می‌کنه فکر می‌کنه برادرش پیغمبره بابام دوروز رفت خونشون بمونه خواهرش هرروز زنگ میزد به مامانم اره بهش زنگ بزن بیاد خونه اینجا نمونه 😂

خیلی اعصابم خراب شده انقدر غصه میخورم چشام از اعصاب تاره درد می‌کنه 

بعد با این اشغالا توقع محبت داره

دو کاربر تو ی اکانت❣️

با هفتصد بره روانپزشک دارو بخوره

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن به یه جایی برسی دست مامانتو بگیری،ببین اون چی کشیده هم درد شما رو داشته هم خودشو

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

چرا طلاق نمیگیره خب مادرت

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه عمری این جوری بزرگ شدیم خدا نیامرزه پدرمو داغ خواهرمو موند رو دلم قلبم از بس از بچگی گشنگی آوارگی کشید خواهرم ۵صبح با مادرم و خواهرم سوار اتوبوس میشدیم مامانم میرفت خونه های بالاشهر کلفتی تا عصر یه روز صاحبخونه قورمه سبزی درست کرده بود من و خواهرم داشتیم تو حیاط همون خونه بازی میکردیم موقع نهار صاحیخونه گفت غذاتونو ببرید حیاط بخورین تو آشپزخونه پیش بچه من نشینید خلاصه من و خواهرم با ناراحتی رفتیم گوشه حیاط منتظر تا غذامونو بیاره بخوریم وقتی غذارو آورد خواهرم گفت وای چه بویی داره اسمش چیه این غذا صاحبخونه مسخرمون کرد گفت وای نمیدونی قورمه سبزیه دیگه اشکم ریخت اون روز برای مسخره کردن صاحبخونه الان خواهرم نیست سرطان گرفت رفت داغونم کرد از نبودنش براش قورمه سبزی پختم بردم گفتم عشق خواهر بیا برات قورمه سبزی پختم بمیرم برات که دیگه نمیتونی بخوری بمیرم 😭😭😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

مگه اسونه طلاق

آسون نیست ولی خیلیی بهتر از این زندگیه 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه عمری این جوری بزرگ شدیم خدا نیامرزه پدرمو داغ خواهرمو موند رو دلم قلبم از بس از بچگی گشنگی آوارگی ...

عزیزم🥲😭متاسفم که باعث یاداوری شدم 

الان زندگیت خوبه؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️
آسون نیست ولی خیلیی بهتر از این زندگیه

یسری رفتیم با چاقو دنبالمون گذاشته بود به همه سپرده بود تا جامونو پیدا کنه بیاد بکشه مارو

یکسره استرس استرس استرس ترس و ترس و ترس 

قانونم هیچ غلطی نمیکنه برات یه پرونده تشکیل میدن میذارنش به امان خدا حتا به ۱۱۰ هم زنگ میزنی نمیان

دو کاربر تو ی اکانت❣️