2777
2789

آدمی ام که حتما باید احساساتمو بروز بدم نمیتونم دست خودم نیس که جلوشو بگیرم...البته اینم بگم که شوهرم یه مریض روانیه که منم دیوونه کرده ارزش خویشتن داری نداره...ولی کلا میخوام رو خودم کار کنم اما واقعا اگه احساساتمو بیرون نریزم میترکم روی بقیه رفتارام تاثیر میذاره وجودم پر از حسای بد میشه دق میکنم...از طرفی خودمو خالی میکنم کار به کتک کاری میرسه اینم بگم که شوهرم خیلی مقصره...منم چون دوستش ندارم و اونم لیاقتشو نداره و آدم خوبی نیس اصلا نمیتونم پیشش کوتاه بیام اصلا..

از غرورم هم اصلا نمیتونم کوتاه بیام خییییییلی بهم سخت میگذره خیییییلی....شوهرم عصبی.خسیس.شکاک.لجباز.یه دنده و مغرور و قده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

جدی میگم باید یه فکر اساسی بکنی زندگی که همش دعوا باشه فایده نداره، وقتی دعوا میکنید واسه اینکه ادامه دار نشه خودتو مشغول یه کاری کن من موقع دعوا میرم توی اتاق تا عصبانیتم بخوابه 

هرچی شاد تر باشی مرد عصبی تر میشه 

پس بخاطر بچت شاد باش 

جدایی اینده بچه رو خراب میکنه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....