2777
2789
عنوان

هل من ناصر ینصرنی...؟ 🥀🥀🥀

10472 بازدید | 1056 پست

دلتنگی های غریبانه ی یک پدر

برای فرزندان دلبندش 😓

چه وقت مرا فراموش کردید؟!

آیا در میان دغدغه هاتان یادی از ما میکنید ..

مگر نمیدانید چقد دلتنگ تان هستم

مگر نمیدانید فرج ما در واقع فرج وگشایش خود شماست.

ومن برای خود شماست که قصد آمدن دارم

(📜کمال الدین ۴۸۵)

دلبندانم...

مگر نمی دانید

«انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم» خداوند سرنوشت هيچ قومي و «ملّتي» را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود تغيير دهند.

جانان پدر

از شما خواستم تا برای فرجم

خداوند را به عمه ی سادات قسم دهید

که ادامه ی این دوری وغیبت را بر شما ببخشاید.

(📗شیفتگان حضرت مهدی عج الله ، جلد۱، ص۲۵۱)

که خداوند فرموده است:

ادعونی استجب لکم..🤲

عزیزانم

دیدن ظلم ها و بی عدالتی ها ،فتنه و دسیسه ها

و فریاد های خاموش ،در سراسر جهان

قلبم را به درد می آورد 💔

اما چه کنم که در زندان غیبت به سر می برم.

با این حال هیچ گاه یاد شما را از خاطر نبرده ایم

و در رعایت حال شما کوتاهی نمیکنیم که اگر غیر از این بود

گرفتاری ها شما را نابود میکرد..

و دشمنان شما را ریشه کن میکردند...

(📜 بحار -ج۵۳ ص ۱۷۵)

🌿امروز به مانند جدم حسین (ع)

دست یاری به طرف فرزندانم بلند کرده ام 

وندای یاری و کمک از حنجره ی من بلند شده است🌿

هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی به‌معنای «آیا یاوری هست که مرا یاری کند؟

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

می‌گفت هیئت هم که دارید میرید به نیت

تعجیل در فرجِ امام زمان عج الله  برید..

الاعمال بالنیات(:

+‏کربلای تو همینجاست، همین امروز است،

عهد کن با ولی عصرِ معاصر باشی...!✋🏻💚

🌸🌺🍀🌼

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

اگه یه بدی در وجودته یا یه چیزی در وجودته که زشته...

اونو برای امام حسین علیه السلام  قربانی کن...

_

یعنی اونجا ثابت کن که دوستش داری .✋🏻❤

میگیری چی میگم ؟😉

من نمیدونم شهوته‌، خشمه، حسادته، عصبانیته، چیه ...

ولی ببین چیه که تو زندگیت اذیت میشی...

همونو برای امام‌ حسین‌ علیه السلام  قربانی کن💚

دوست‌داشتنتو‌به‌اقاثابت‌ڪن‌❤ ( :

{🖤🏴} ☜ #ترک_گناه

ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی   🖤  علی اصغر الحسین🖤😭😭😭😭😭

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

خدایا توروبه طفل شش ماهه امام حسین ظهور اقاامام زمان را نزدیک بگردان😭😭🤲

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

*#آمادگی‌برای‌ظهور*

*#اهمیت‌تزڪیه‌نفس*

*#حسابرسی‌نفس*

*#چقدر‌آماده‌ایم‌برای‌ظهور؟*

🔻الان #شعار می‌دهیم ڪه آقابیا،آقابیا! اللّهمّ عجّل‌لولیّڪ‌الفرج می‌گوییم.

❌مثل همان‌هایۍڪه #پشت‌سرامام‌حسین علیه‌السّلام راه افتادند درڪربلا آمدند. شعار می‌دادند ڪه‌ما داریم‌می‌رویم‌جانمان‌رافداۍ امام حسین علیه‌السّلام ڪنیم؛ ولۍشب‌عاشورا دیدند نه!!،ڪارجدۍشد.(می‌فرمایندحالا بایدجانت رابدهۍ.همه در رفتندوآقاراتنها گذاشتند.)

☝شیعیان بدۍ هم نبودند؛😢 ولۍ چون #تربیت‌شده نبودند، "امامشان را #تنهاگذاشتند.

#دقت‌ڪنید.

☚اگر انسان از" قبل‌این‌آمادگے" را در خودش ایجاد نڪند و پایه‌هاۍاعتقادی‌اش را #محڪم نڪند،

*⟦زمان‌ظهور یک جایۍڪه می‌بیند امر آقا خلاف‌ خواسته‌هاۍ نفسش‌است،⟧*

*#آقا می‌فرمایند :*

این را باید بگذارۍ این مرڪبت را بگذار و پایین بیا، از این #عقیده دست بڪش؛ می‌گوید: #نه‌آقانمی‌شود.✘

#وتوجیه‌می‌ڪنیم. می‌خواهیم جلوۍامام زمان ارواحنافداه بایستیم.❌☝️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

یا علی اصغر ✋✋✋✋✋لبیک لبیک لبیک

لبیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه✋✋✋✋✋✋✋✋✋

السلام علیک یا علی اصغر ع

یا باب الحوائج 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

👌چگونه محرمی امام زمانی داشته باشیم ؟

بنابراین چند نکته و توصیه برای ماه محرم الحرام👇

■مجالس عزایمان باید بر مدار صاحب عزا بچرخد؛

همان کسی که تمام عالم هستی، امروز بر محور او میچرخد.

■ آداب قابل توجه برای شرکت درمجالس عزای امام حسین علیه السلام:

1⃣_ درشروع و اقامه عزاداری و پایان آن از حضرت ولی عصر ارواحنافداه اذن بگیریم.🌱✨

2⃣_ برای تسلیت و دلجویی از امام زمان ارواحنا فداه با حالت حزن و اندوه وارد شویم🌱✨

3⃣_ در ورود به روضه ها به احترام صاحب مصیبت ، لحظه ای با تامل به آن حضرت سلام کنیم🌱✨

4⃣_بهترین مکانها برای زیارت ودیدن آن بزرگوار مجالس عزاداریست ، با اشتیاق  به قصد زیارتشان در مجالس عزاداری شرکت کنیم و یقین بدانیم که صاحب عزا ما را می بیند...🌱✨

5⃣_در عزای سید الشهداء علیه السلام اشکهای خود را نذر فرج و سلامتی یوسف زهراء علیهاالسلام نمائیم.🌱✨

6⃣_بعد از گریه بر مصائب جد بزرگوارشان برای تعجیل در فرج دعا نموده تا مشمول دعای خاص آن حضرت گردیم.. 🌱✨

7⃣_توجه در روضه ها به شدت حزن و گریه های امام زمان روحی فداه و همراه شدن با آن بزرگوار در نحوه عزاداری🌱✨

8⃣_ احترام به همه شرکت کنندگان  با توجه به مخفی بودن حضرت ولی عصر روحی فداه در بین عزاداران🌱✨

9⃣-تجدید عهد و میثاق با صاحب عزا و عزم جدی و درخواست راسخ برای ترک گناه و انجام واجبات🌱✨

۱۰-دعا برای ظهور و عمل به وظایف منتظران بالاترین تسلای قلب جمیع مصیبت زدگان اهل  آسمان و زمین عاشوراست....🌱

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بچه ها محرم  هست....

وقتی دارید برای امام حسین گریه می کنید یاد این حرف بیوفتید:

_دغدغه امام زمان را داریم یا نداریم !؟_

برای امام حسین علیه السلام  گریه می کنیم اما امام حی و حاضر مان تنهاست😭💔

#بی_تفاوت_نباشیم

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

*#سید_الشهداء (علیه السلام) خطاب به امام سجاد (علیه السلام) میفرمایند :*

به خدا قسم خون من از جوشش باز نمی‌ایستد تا این که خداوند حضرت مهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) را مبعوث فرماید.

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

السلام علیک یا علی اصغر ۶ ماه ارباب حسین علیه السلام 💔😭😭

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی