2777
2789
عنوان

لطفا درحد یک سوال به من کنکوری کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید منظور از روزانه  دانشگاه دولتی هست درسته؟

بله رایگان هست خوابگاه هم داره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
۷۰۰۰ منطقه ۱ و ۲۶۰۰۰ هزار کشوری تجربی چی قبول میشه؟

خیلی چیزا حتی فکر کنم پرستاریم بتونی بیاری 

تو گوگل سرچ کن با چه رتبه ای چه دانشگاهی دو تا سایت از قلمچی میاره ها هر دوشونو برو یه سر بزن خوره 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
رتبه کشوری زیر۸۰هزار ندارم

اگه خیلی زیاده نه، 

همون بهداشت رو میاری با رشته های دیگه مثل بیولوژی واینا حسابداری شیمی محض

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
اگه خیلی زیاده نه،  همون بهداشت رو میاری با رشته های دیگه مثل بیولوژی واینا حسابداری شیمی محض

ممنون از اینکه باحوصله جواب میدی 

خیلیا فقط مسخره میکنن 

حتی امروز یه مشاور بی ادب بهم گفت برو مدیریت خانواده بخون

ممنون از اینکه باحوصله جواب میدی  خیلیا فقط مسخره میکنن  حتی امروز یه مشاور بی ادب بهم گ ...

نه عزیزم من خودم پشت کنکوریم درک میکنم کنکوریا رو ❣😊

بازم سوال داشتی بپرس 

امیدوارم همیشه موفق باشی.

😘💋