2777
2789
عنوان

گیر میده همش بگین چیکار کنم

180 بازدید | 4 پست

از یه پسری خوشم اومده بود دوماه ی می‌شد

بعد گذشت ریکوعست ندادم به دلیل اینکه اون قبلا از من خوش میومد من بهشون گفتم میرم شکایت میکنم اگر باز مزاحم بشین… تا ۶ ماه پیگیر بودن اخرشم بد بحثمون شد دیگه پیگیر نشدن

بعدش ی پیج دیگه زدم ریکوعست دادم

داشتم با دوستم راجبش صحبت میکردم دوستم گفت پیام بده گفتم نمیدم بعد خودش رفت پیام داد

و گفته بودن اسمشون ؟ ایدیشون و اینجور چیزا ..بعد که دوستم ایدی رو داده بود گفته بودن من پیام نمیدم اخر  حرفشون گفته بودن به دوستم پیام نده تمایلی ندارم برم تو رابطه خداحافظ

دیگه نا امید شدم گفتم حتما کسی رو دوست داره از کسی خوشش میاد…ولی خودش گفت توی رابطه نیست

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

تایپیک قبلیم گذاشتم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فهمید این یکی هم پیج خودته یانه؟

نه ، نمیدونم شاید نپرسیدم دیگه