2777
2789

سلام رفقا چطورید؟

میخوام کسب و کار انلاین راه بندازم تولید و فروش انلاین لباس خواب ساتن تاپ شورتک پیراهن های کوتاه و بلند ساتن و جذاب

میشه به عنوان دقت کنید و جواب بدید جوابتون خیلی میتونه کمک کننده باشه پیشاپیش ممنون از همراهیتون

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بنظرم لباس خواب خیلی خز شده

چرا اینطوری فکر میکنی ؟شاید لباس خواب های قدیمی و اجق وجق اومد تو ذهنت؟طراحی های لباس خواب هم به روز شده

تایم مشخص نداره  هرچی به هر تعدادی خوشم بیاد  حتی پیش اومده 3 تا لباس خواب به فاصله 1 هف ...

میشه بپرسم چه چیزی ملاک هست برات تا به پینی اعتماد بکنی و خرید بکنی ازشون 

چرا اینطوری فکر میکنی ؟شاید لباس خواب های قدیمی و اجق وجق اومد تو ذهنت؟طراحی های لباس خواب هم به روز ...

منظورم اینه که قدیم خیلی مد بود برا تازه عروسا

الان لباسای تو خونه ای بسیار سوسکی مد شده همونا حکم لباس خوابو دارن بنظرم اینکه بری اخرشب یه لباسو بپدشی ۱۰ دیقه تنت باشه خز شده

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود
میشه بپرسم چه چیزی ملاک هست برات تا به پینی اعتماد بکنی و خرید بکنی ازشون 

خب یا بهم معرفی شدن 

یا اینکه خودم هایلایت رضایت مشتری هاشون رو میبینم

و خب تو کامنتا و اینام از بازخورد مردم مشخصه که معتبره یا نه 

منظورم اینه که قدیم خیلی مد بود برا تازه عروسا الان لباسای تو خونه ای بسیار سوسکی مد شده همونا حکم ...

اینایی که من میگم هم میشه سوطکی تو خونه پوشید😂اونم قرار نیس ده دقیقه بعد در بیاری چون جنسش ساتن هست سبک و راحته اتفاقا برای اینه که بپوشی و راحت به خواب شیک و عمیقی بری😁

اینایی که من میگم هم میشه سوطکی تو خونه پوشید😂اونم قرار نیس ده دقیقه بعد در بیاری چون جنسش ساتن هست ...

مگه با لباس خواب میخوابن😂😂😂

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود
خب یا بهم معرفی شدن  یا اینکه خودم هایلایت رضایت مشتری هاشون رو میبینم و خب تو کامنتا و اینام ...

به امید خدا بعد از محرم کارم رو شروع میکنم اگه اشکالی نداره تگت میکنم دوست داشتی فالو کنی خوشحال میشم🤍

منظورم اینه که قدیم خیلی مد بود برا تازه عروسا الان لباسای تو خونه ای بسیار سوسکی مد شده همونا حکم ...

اتفاقا لباس خوابای الان از لباس های تو خونه ای خیلی کیوت ترن

دیگه گذشت اون دوره که لباس خوابای گیپور و رنگ جیغ ترند بود 

الان همه این سبکی ان🥲راااحتتت💖