2777
2789
عنوان

چه آهنگی تو ذهنت هست

100 بازدید | 22 پست

خود من

How how you like that💞💞💞💞

You gone like that that that that that that that💖💖💖

How you like that

آهنگ بلک پینک هست🌸🌸🌸🖤🖤🖤🖤🖤🖤💕💕💕💕

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرگس و یاسه نو عروس

مامانم تو اینستا داره کلیپ عروسی میبینه صداش میاد😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ترکی belki

ترکی گوش نمیدم

ولی کی پاپ😎😎😎😎

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نرگس و یاسه نو عروسمامانم تو اینستا داره کلیپ عروسی میبینه صداش میاد😐

😂😂😂😂

شدی قلب و تن و روحمشدی بال و پر و جونمشدی همه ی منظورمشدی گرمای این خونمشدی هر چی که میدونمو رو هر ص ...

تشخیص زبان ایرانی هستش🤣🤣🤣🤣

اما لیلی بی مجنونش دق میکنه میمیره..با یه اخم کوچیک اون همش ماتم میگیره..

لیلی و مجنون😑😑😑 یک زمانی حتی از اسمش بدم میومد😂😂😂