2777
2789
عنوان

با شوهرم کتک کاری کردیم فردا هم نذری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 82 پست

خیلی ببخشدا استارتر عزیزم اینو میگم 

نمیدونم چرا زندگیا شبیه باغ وحش شده

همه زندگیا شده دعوا و کتک کاری چتونه بابا ؟ 

اسی من اصلا منظورم شما نیستی تو رو خدا به دل نگیریا 

والا یه عده تا نامزدن جونشون واسه هم میره ادم نگاه میکنه میگه خوشبحالشون اینام زندگی دارن مام زندگی داریم 😏 والا بعد از چند وقت میبینا زندگیشون زندگی نیس جهنمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مچ دستمم خیلی درد میکنه آب معدنی رو پرت کرد خورد به دستم نمیدونم فردا چطور کار کنم واسه نذری

بشکنه دستش😒

نمیفهمم مردا جشونه هار میشن انقد....

بدرک ک خوردت کرده باید وحشی بشی اخه

اصلا مرد و زن نداره اینکه بین زن و مرد فرق میزاری تعجب داره ولی اینکه باید تنهاش گذاشت کسی که عصبی ه ...

حالا جنجالیش نکنید چه فرقی بین زن و مرد گذاشتم الان😂😂😂من والا اینو متوجه شدم که مرد جماعت وقتی عصبانیه مثل ما زنا هی غرنمیزنه میره تو لاک خودش تا اخرش اروم بشه ولی زن باید هی غر بزنه یکیم باشه هی گوش بده و بیشتر تایید کنه تا خالی بشه من هیچ فرقی نذاشتم جنجالیش نکن بگی جنسیت نداره و فلان و این چرت و پرتا

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

والا مادر بیچاره من یه جمله گفته بی منظور اصلا حرف بدی هم نبوده هنوز که هنوز یک سال گذشته ولی هر روز شوهرم این حرف مادرمو تکرار میکنه که بهم اینو گقتن اونو گفتن..منو نزده ها ولی زبونش وای از زبونش🤕🤕🤕بخدا هر دقیقه هرچی میشه وصل میکنه مستقیم به خانوادم..خسته شدم دیگه..

...