2777
2789
عنوان

با شوهرم کتک کاری کردیم فردا هم نذری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 82 پست
هنوز هنگم نمیدونم عقده چی تو دلش بود .فردا هم نذری داریم میخوام قهر کنم صبح از خواب پا نشم ولی نذری ...

هزیزم الان برو باهاش صحبت کن  فردا که نذری داری الان اصلا شرایت مناسبی نیست شما و همسرت باید فردا برای نذری همکاری کنید تا دیر نسده برو باهاش هرف بزن 

گلم  نذرت قبول منم دعا کن

مرد غرورش له بشه خیلی واسش سنگینه و زشته تو جمع یکی رو خجل زده کردن همون حرف و سخن رو میشه تو خفا به ...

فقطططط مرد!

اینهمه مادرشوهر بدجنس عروس رو تو جمع تو خلوت میچزوننش هیجاپیدا نیست  الان مرد فقطططط غرور داره باید بیاد زنشو بزنه!

اً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست بابات درد نکنه غلط کرده زر مفت زده شوهرت اینهمه مادرشوعرا عروس رو میچزونن حالا یه بار پدرشوعر دا ...

ن اشتباهه .دخترش تو خونه ی اون داره زندگی میکنه  نباید پیش کس دیگ خوردش میکرد

زنگ پیزدی ۱۱۰ تا قشنگ برق از کله اش بپره نامه میگرفتی واسه پزشکی قانونی

مچ دستمم خیلی درد میکنه آب معدنی رو پرت کرد خورد به دستم نمیدونم فردا چطور کار کنم واسه نذری

میخوام چند روز بعد به بابام زنگ بزنم که چی بهش گفتی ولی مطمئنم شوهرم نمیذاره چون با بابام خیلی رودرو ...

اگ رودروایستی داره بهش بگو که بهت سیلی زده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

میخوام پدرشو دربیارم

چی بگم ولی اگ دوسشداری بشین زندگیتو بکن اولش قهر کن بزار قدرت رو بدونه بعد آشتی کن اونم میفهمه که مقصره 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خب دلیل نمیشه زنشو بزنه که تعجب داره حرفت

میدونم ولی خب وقتی یکی عصبانیه نباید ادم هی پا پیچش بشه بخصوص مردا وقتی ناراحتن و عصبانی بهتره اصلا باهاشون حرف نزد 

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
میخوام چند روز بعد به بابام زنگ بزنم که چی بهش گفتی ولی مطمئنم شوهرم نمیذاره چون با بابام خیلی رودرو ...

مسخره اس واقعا

بابات تحقیرش میکنه

بجای اینکه برینه به پدرت

ازش فرار میکنه ورودرواسی داره

بعدشم تورو میزنه

میدونم ولی خب وقتی یکی عصبانیه نباید ادم هی پا پیچش بشه بخصوص مردا وقتی ناراحتن و عصبانی بهتره اصلا ...

اصلا مرد و زن نداره اینکه بین زن و مرد فرق میزاری تعجب داره ولی اینکه باید تنهاش گذاشت کسی که عصبی هست رو موافقم