2777
2789
عنوان

جهیزیه امو بفروشم ⁉️🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 82 پست
اولا حتما اگه اتاق می‌سازی جوری بساز که وسایل توش خراب نشه...مثلا اگه شمال باشی بارون و اینا خیلی می ...

نه شمال که نیستم ...

با مادرم اینا برای فروش وسایلی مثل تخت و میز تلویزیون اینا حرف زدم میگن اگه بخوای وسایلو بفروشی مردم میبینن باز فضولی میکنن و سوال میپرسن ...اصلا دلیلایی میارن که من میمونم چیکار کنم 😐🤦🏻‍♀️ شهرمونم کوچیکه واقعا خیلی حرف مفت زیاده

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

اگر میتونی خوب بچینی که جا بشه بنطرم هیچی رو نفروش و یجوری با حوصله کاور کن خاک نگیر ولی اگر واقعا ...

ممنونم ازت 😊

اره هیچکدومو نمیفروشم یه اتاق کوچیک درست میکنم دیگه فعلا بزارم اونجا

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هیچ وقت ناامید نباش درضمن اونجا خونه پدرته سربار نیستی هیچ وقت قرار نیست اوضاع ثابت بمونه انشالل ...

پدرم قبلا فوت شده من اینجا سربار مامانم و آبجیامم😔

وام بگیر اتاق بزرگ تر درست کن خودتم برو توش

حیاطمون کوچیکه فوقش بشه اندازه یک انباری دو متر در دو متر بسازم 

وسیله ها رو الان بفروشی مفت میخرن بعدا صد برابر باید پول بدی بخری

اره میدونم 

وسایلم یکسال استفاده شده ولی نصف قیمت برمیدارن فروش تکی هم خیلی سخته یکجا باز مفت برمیدارن

قطعا قطعا قطعا وسایل رو بفروش 

طلاهات رو نفروشیییییی ❌️❌️❌️ 

کرایه اتاق بدی بعدشم موعدش تموم شه پولت دود میشه میره هوا 😱😱

با پول وسایلم طلا بخر بعدا وسیله خواستی فوقش اگه سرکار نرفته بودی اون موقع میفروشی الان فقط طلا بخر 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

پدرم قبلا فوت شده من اینجا سربار مامانم و آبجیامم😔

الهی عزیزم خدارحمتش کنه پدرمنم بچه بودم فوت کرده اصلا یادم نمی یاد بابامو مامانمم سال ۹۱فوت کرده خدامادرتو برات حفظ کنه سربار نیستی عزیزم مطمعنم مادرت همچین فکری نمی کنه منم جدا شد الان ۶ساله منم اگه مامان داشتم قطعا می رفتم پیش مامانم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نفروش حیف طلا بفروش اتاق درست حسابی درست کن نم نگیرن بچین اتاق بخدا ی قاشق نفروش گرونی کمر شکن

طلا حیف نیست بفروشم ؟ 😕

اره میدونم وسایلم یکسال استفاده شده ولی نصف قیمت برمیدارن فروش تکی هم خیلی سخته یکجا باز مفت برمیدار ...

طلا رشدش از دلار هم بیشتره 

بفروشی بیشتر ضرر میکنی تا وسایل 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

میشه دوباره بعد ها وسایل خرید ؟ یخچالم الان ۱۰۰ میلیونه بخوام بفروشم ۵۰ برمیدارن فقط یک سال استفاده ...

وسایلت مفت برمیدارن

بعدها اگرم بخوای بخری خیلی گرون تر شده

اتاق جدید بسازید

وسایلتم نگهدار

عزیزم حتمااا وسایل رو بفروش و پولش رو طلا کن 

به چند دلیل اول اینکه ازاین وسایل خیری ندیدی و الان بار منفی دارن تو زندگیت

و دوما اینکه هر وقت خودت یا مادرت می بینین کلی غصه می خورین و ناراحتی میاره براتون

و سوما اینکه اینا هر چی بمونن از مد می افتن و ارزششون روز به روز پایین تر میاد دموده و قدیمی میشن

چهارما اینکه باز بخوای یه روزی ازدواج کنی این وسایل رو نمیشه دوباره ببری خونه زندگی جدید چون انرژی منفی دارن و اثر بد همراشونه

حتمااا بفروش و پولاش رو طلا کن 

چون شاغل نیستی همین طلاها روزی به دردت می خوره

و خواهشا به فکر بیشتر کردن طلاهات باش نه کم کردنشون

مگه اینکه طلا رو برا چیزی بفروشی که درآمد بیاره برات

الهی عزیزم خدارحمتش کنه پدرمنم بچه بودم فوت کرده اصلا یادم نمی یاد بابامو مامانمم سال ۹۱فوت کرده خدا ...

خدا پدرتون و مادرتون رو رحمت کنه 

خیلی اوضاع سختی دارم هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روز بخوام جدا شم بخدا همسن و سالام همه از خوشی هاشون میگن و بچه های مدرسه ای دارن اونوقت من با ۲۷ سال سن به فکر اینم وسایلمو کجا بزارم که خانوادم اذیت نشن بااین سن به فکر اینم که تازه آزمون بدم ...

عزیزم حتمااا وسایل رو بفروش و پولش رو طلا کن به چند دلیل اول اینکه ازاین وسایل خیری ندیدی و الان بار ...

کلا دیگه قصد ازدواج ندارم 

وسایل خودمو ناراحت نمیکنه اما مادرم غصه میخوره 

اگه بفروشم نصف قیمت برمیدارن درصورتی که یکسال استفاده شده .

فروش تکی خیلی سخته و اگه به سمساری بدم همه رو ۲۰۰ تومن بیشتر برنمیدارن اینا الان ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومنه بخوای بخری