2777
2789
عنوان

با شوهرم کتک کاری کردیم فردا هم نذری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 82 پست
بابات به تشویق دست بزن داشتن و بی منطق بودنش ساپورت مالیش میکنه؟زن نیستی اگه این بی چشم و رو رو سر ج ...

حالا بابام بیشتر از همه بهش حال داده .گاهی پشت سر بابام حرف میزنه میگم کمکت کرده ها میگه به اون یکی باجناقامم کمک میکنه فقط به من که کمک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات کار بدی کرده دامادشو تو جمع خورد کرده  شوهر شما هم کار بدتری کرده که سر شما خالیش کرده&n ...

شوهرم یه خصلتی که داره یه چیز کوچیکو خیلی شاخ برگ میده و بزرگنماییش میکنه.گفتم بابام مگه چی بهت گفت میگه بهم گفت سرتو از تو گوشی دربیار .ولی من پیگیر میشم ببینم واقعا اینو گفته یا این دروغ میگه .اگه راست باشه به بابام تذکر میدم

شوهرم یه خصلتی که داره یه چیز کوچیکو خیلی شاخ برگ میده و بزرگنماییش میکنه.گفتم بابام مگه چی بهت گفت ...

آره بعدا از پدرت  بپرس حتما 

ولی نذار به گوش شوهرت برسه که عصبانی تر بشه 

بعدم اگه اینو گفته باشه دیگه انقد عصبانی شدن نداره 

خدا دلتو اروم کنه عزیزم به فکر نذریت باش بهش فکر نکن 

خدایا شکرتتتتتتت 
آره بعدا از پدرت  بپرس حتما  ولی نذار به گوش شوهرت برسه که عصبانی تر بشه  بعدم اگه ...

میترسم فردا باز دعوا بشه چون تا چند روز کش میده .نمیدونم چیکار کنم خودمو بزنم به مریضی بگم گوشم درد میکنه 

میترسم فردا باز دعوا بشه چون تا چند روز کش میده .نمیدونم چیکار کنم خودمو بزنم به مریضی بگم گوشم درد ...

آره صبح که بیدار شدی از درد گوش ناله کن 

که چیزی بهت نگه 

مثلا الکی برو تو کشوی قرصاتون دنبال قرص مسکن بگرد 

یا مثلا حوله گرم کن بذار رو گوشت 

اینکارارو انجام بده که دیگه کشش نده 

خدایا شکرتتتتتتت