2777
2789
عنوان

چرا من اینهمه عیب دارم آخه 😭

677 بازدید | 23 پست

خسته شدم دیگه از خودم و زندگی افسردگی گرفتم 

آخه من چرا اینهمه عیب دارم صورتم پر لک و جوشه و جای جوشه. خیلی لاغرم اندام درست درمونی ندارم موهام میریزه دندونام درست کردم ولی باز دارن خراب میشن نخندید ولی یکی از سیننه هام از اون یکی بزرگتره از وقتیم شیر میدم یکی شون دو برابر اون یکی شده سواد زیادیم ندارم هنر خاصی هم یبلد نیستم در آمدی هم ندارم میدونم همسرم از اندامم خوشش نمیاد  نمیگه ولی متوجهم هیچ چیزی از دستم بر نمیاد شرایط زندگیم جوریه نمیتونم برم دنبال یاد گیریه چیزی بچه کوچیک دارم 😔😔خسته شدم گاهی یجوری میشم از بس ب این چیزا داشته نداشته ها فک میکنم بلا نسبت سگ اخلاق میشم پاچه همه رو میگیرم شوهرمو دوست دارم ولی ی کارایی کرده نمیتونم فراموش کنم بهش اعتماد ندارم انگار در انبوهی از درد گرفتار شدم ن راه پس دارم ن راه پیش

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حال دلم خرابه. خیلی سخته وقتی ی زن بلند میخنده یا لباس باز میپوشه یا آرایش میکنه تو دلت بلرزه که نکنه شوهرم... 

🥲🥲🥲 الهی بگردمت..

از بس انرژی منفی میدی به خودت رو اخلاقتم اثر گذاشته

همه مونو خدا افریده بنظر من کسی زشت نیست

میتونی به خودت برسی اما اینو بدون هزار عملم بکنی، هزار قلم ارایشم بکنی، بازم اگر اعتماد به نفستو بالا نبری فکرمیکنی خوشگل نیستی

پس خواهرم اعتماد به نفست!!

گاهی امید، تنها 
همه ی اینا درمان داره فقط یکم بیشتر به خودت اهمیت بده

بخدا خسته شدم ازبس دارو چاقی خوردم از بس برا لک جوش کرم و قرص خوردم  با تفافایی هم که اخیرا افتاده تو زندگیم دیگه کلا خنثی شدم

انقدر از خودت بد گفتی منم بدم اومد ازت چه برسه به خودت جدی گفتم  حالا برعکس فکر کن یه م ...

نمیشه بخدا نمیشه  دل که میشکنه دیگه نمیشه کاری کرد کن دلم شکسته غرورم له شده و این عیب هام از اون موقع بچشمماومدن

🥲🥲🥲 الهی بگردمت.. از بس انرژی منفی میدی به خودت رو اخلاقتم اثر گذاشته همه مونو خدا افریده بنظر ...

من اعتماد بنفس داشتم دور ب یامرفتن خدا از طایفه شوهر گ خانواده شوهر نگذره همین طور از خود شوهر

کاش میرفتی پیش مشاور .اعصابت اروم باشه جسمت هم اروم میگیره

من خودم خیلی ب مشاور گ این چیزا اعتقاد ودارم قبول دارم اما شوهرم نه تازه اگه شوهرمم راضی کنم خانوما ه شوهرم ی ساختمونیم کلا می‌فهمن نمیشه نک

من اعتماد بنفس داشتم دور ب یامرفتن خدا از طایفه شوهر گ خانواده شوهر نگذره همین طور از خود شوهر

بهت خیانت کرده الانم فک میکنی زشت ترین آدم روی زمینی با بدترین اندام و قیلفه،،،،،په عزیزم اصلا هم اینجوری نیست زشت هم نیستیاندامت هم عالیه خیلی هم هنرمندی،مقصر شوهرته.

من خودم خیلی ب مشاور گ این چیزا اعتقاد ودارم قبول دارم اما شوهرم نه تازه اگه شوهرمم راضی کنم خانوما ...

نیازی نیست اعلام کنی که دارم میرم پیش مشاور .هزار تا حرف دیگه میشه زد .بگو میریم پیاده روی بگو نوبت دندونپزشکی .نیاز نیست ۰ تا ۱۰۰ زندگیتون رو همه بفهمن و توضیح بدین