2777
2789

ینی اگه خشممو بریزم تو خودم انقد حرصی میشم و از درون خودمو میخورم، میبینم شوهرمم ادمی نیس که ارزششو داشته باشه بخاطرش تحمل کنم دوستشم ندارم کینه ی دیرینه هم دارم ازش پس میریزم بیرون و کار به دعوا و بزن بزن میکشه..ولی میخوام یه مدت امتحانش کنم ولی میدونم خیلی بهم سخت میگذره شدید..بخاطر بچم و اینکهه اگه خواستم روزی جدا شم خودمو سرزنش نکنم که تقصیر خودمم بود و تلاشمو نکردم که یه روزی پشیمون شم و عذاب وجدان بگیرم...اخه شوهرم واقعا ارزشش نداره ادمیه با کلی ویژگی بد...ازش خیلی بدم میاد اصلا ادم نیس مرام مردونگی نداره عوضش کلی نامرد و عوضی و آشغاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفتر بردار کل روز همه خشمتو توش بنویس قهوه اصل هم زیاد بخور 

کلاس یوگا برو آهنگ ملایم گوش بده

و هر وقت خواستی جوابشو بدی به این فکر کن که به یه سگ نباید دندون نشون داد چون ممکنه باعث زخمی شدن و کشتنت بشه 

فقط نگاهش کن و بگو اره راست میگی