2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

از کسایی که تجربه جراحی بینی دارن چندتا سوال دارم 

کسی هست؟ 

هنوزم میشه عاشق بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا کسایی که بینی پهن و گوشتی داشتن اینکه آیا برای باریک شدن نوک بینیشون، دکتر از کناره ها هم بر ...

من راجب این موضوع پرسیدم از دکترها ، گفتن باید بینی رو باز کنن و ببینن اگر لازم باشه کوچیک کنن که پره ها رو باز میکنن و جمع میکنن بینی رو و بخیه میزنن ، تایمش هم بستگی داره متفاوته 

عزیزم بسلامتی انشالله عالی میشه. منم شهریور وقت عمل دارم

بسلامتی ان شالله برای شماهم عالی باشه همونطور که دوست داری.🙏😍

اتفاقا بینی منم گفتن گوشتی هست

تهران پیش دکتر اعتمادی نوبت گرفتم 

من راجب این موضوع پرسیدم از دکترها ، گفتن باید بینی رو باز کنن و ببینن اگر لازم باشه کوچیک کنن که پر ...

شما بینیت چطوریه؟ گوشتی یا استخوانی؟ فرم رضایت رو امضا کردی؟ 

هنوزم میشه عاشق بود...

بخیه جاش میمونه دیگ نباید حساس باشی . برا همه میمونه ولی جاش جوری نیس ک بقیه ببینن 

مگه یکی بیاد از پایین چشمشو بکنه تو بینی ادم 😂 

رضایت نامه هم زمان ما نبود تازه اومده 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بسلامتی ان شالله برای شماهم عالی باشه همونطور که دوست داری.🙏😍 اتفاقا بینی منم گفتن گوشتی هست تهر ...

خیلی مبارک باشه. استرس نتیجه رو نداری؟ من خیلی استرس دارم. البته من تهران نیستم. 

بهت قطعی نگفتن از کنار هم بخیه میخوره یا نه؟ 

هنوزم میشه عاشق بود...
بخیه جاش میمونه دیگ نباید حساس باشی . برا همه میمونه ولی جاش جوری نیس ک بقیه ببینن  مگه یکی بی ...

عزیزم بخیه های پایین بینی که اوکیه. منظورم اینه که اگه از کنار بخیه بخوره جای اونا چقدر می مونه؟ 

هنوزم میشه عاشق بود...
عزیزم بخیه های پایین بینی که اوکیه. منظورم اینه که اگه از کنار بخیه بخوره جای اونا چقدر می مونه؟&nbs ...

ندیدم کسیو از کنار بینیش بخیه بخوره... نمیدونم واقعیتش 

ولی بخیه کلا ذاتش اینه ک جاش میمونه ی نوع اسکاره دیگ 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ندیدم کسیو از کنار بینیش بخیه بخوره... نمیدونم واقعیتش  ولی بخیه کلا ذاتش اینه ک جاش میمونه ی ...

منم ندیدم ولی دکترم خیلی عادی میگه اگه بخوای پهنای نوک بینی کم بشه باید از کنار بخیه بخوره 

هنوزم میشه عاشق بود...