یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مخصوصا کسایی که بینی پهن و گوشتی داشتن اینکه آیا برای باریک شدن نوک بینیشون، دکتر از کناره ها هم بر ...
من راجب این موضوع پرسیدم از دکترها ، گفتن باید بینی رو باز کنن و ببینن اگر لازم باشه کوچیک کنن که پره ها رو باز میکنن و جمع میکنن بینی رو و بخیه میزنن ، تایمش هم بستگی داره متفاوته
بخیه جاش میمونه دیگ نباید حساس باشی . برا همه میمونه ولی جاش جوری نیس ک بقیه ببینن
مگه یکی بیاد از پایین چشمشو بکنه تو بینی ادم 😂
رضایت نامه هم زمان ما نبود تازه اومده
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
عزیزم بخیه های پایین بینی که اوکیه. منظورم اینه که اگه از کنار بخیه بخوره جای اونا چقدر می مونه؟&nbs ...
ندیدم کسیو از کنار بینیش بخیه بخوره... نمیدونم واقعیتش
ولی بخیه کلا ذاتش اینه ک جاش میمونه ی نوع اسکاره دیگ
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!