2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

166 بازدید | 16 پست

خانوما من ۲۵ سالمه میخوام واسه کنکور تجربی دوباره بعد ۸سال دوری از درس درس بخونم و خب منطقی اگه نگاه کنید میبینید که میتونم سال ۴۰۶ کنکور بدم..

تا اون موقع باید تو خونه باشم و درس بخونم نمیتونم برم سرکار ، خودمم یکم افسردگی دارم و زیر نظر مشاور هستم..

واسه اینکه بتونم هم به درسم برسم هم به افسردگیم غلبه کنم به نظرتون تا اون موقع برم باشگاه ثبت نام کنم یا برم گربه بگیرم (هم ورزش دوست دارم هم عاشق گربه م)  چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پست افسردگی مو بخون راستی چرا ۴۰۶؟! همین ۴۰۵ خلاصش کن بره .

خوندم عزیزم .. ولی مال من خیلی شدیده باید زیر نظر روانپزشک باشم🫠

اخه نمیتونم تا اون موقع خودمو برسونم چون ۸ساله از فضای درس دور بودم باید واسه کل درسا فیلم ببینم و تستا و ازمونارو بزنم که بتونم ی رشته و دانشگاه تاپ بیارم

تو ۸ماه نمیتونم مسیر ۳سالو برم

خوندم عزیزم .. ولی مال من خیلی شدیده باید زیر نظر روانپزشک باشم🫠اخه نمیتونم تا اون موقع خودمو برسون ...

قربونت برم ؛ به هر حال موفق باشی اما حس میکنم یکم درست روال بشه همون ۴۰۵ قبولی ان شاءلله (:

به عواقبِ کارهات فکر کن(: