با مامانش یه بحثی داشتن که حق با شوهرم بود حالا مامانش بهش محل نمیده و سراغشو نگرفت اصلا و معذرت خواهی هم نکرد اینم هرشب غصه میخوره و استوری میزاره و با من بداخلاقی میکنه و حرفای بد میزنه بهم.دق مامانش میخاد رو من خالی کنه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
شوهر منم همینه میخواد مادرش ببره سفر زیارتی بعد من گعتم الان نه به جوری گفت مادرم دلش شکسته اگه نبرم وفلان ولی ۲۰ سال صدای شکستن قلب من ونشنید وگریه هام ونفهمید مادر مادره احترام داره ولی زنم یک امیدی اومده خونت