2777
2789

سلام دوستان من سال گذشته کنکور دادم اما کنکور رو خوب ندادم دوباره امسالم موندم که بخونم که اواسط بهمن ماه یه کار بهم پیشنهاد شده ورفتم سرکار والان تویه دفتر مشغول به کار هستم وحسابدارم ودیگه برای کنکور نخوندم چون اون هدفی که میخاستم با کنکور بهش برسم از سر علاقه نبود بلکه از مزایاش بود خودم که دوست دارم برم رشته مدیریت مالی ولی دو دلم واینکه کار حسابداری رو به صورت موقت دارم انجام میدم وعلاقه نهاییم نیست در ضمن رتبم 50هزاره وبعید میدونم رشته ی خوبی بیارم ومیخام برم دانشگاه پیام نور که هم کارم رو داشته باشم وهم دانشگاه رو نظر شما چیه؟ 

همون حسابداری رو تو دانشگاه آزاد یا پیام نور بخون

مشکل اینکه من دوست ندارم حسابدار باشم واینکارم موقته بیشتر دوست دارم مدیریت مالی بخونم و وارد بازارهای مالی بشم اما بازم سردرگم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینکه من دوست ندارم حسابدار باشم واینکارم موقته بیشتر دوست دارم مدیریت مالی بخونم و وارد بازاره ...

خب شما اگه همون حسابداری رو تو ارشد گرایش مالی بخونید باز هم فرقی نداره

حسابداری مث پزشکی میمونه هر کسی تو حیطه ایی که دوس داره فعالیت میکنه

مثلاً یکی مباحث بورس علاقه داره و در موردش مطالعه میکنه و میره سمتش

یکی مباحث اداری و نرم افزار های مالی علاقه داره و میره سمتش

شما هم اگه خیلی مدیریت مالی دوست دارید خب حتماً همونو بخونید

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
دانشگاه پیام نور بهتره یا ازاد؟

بستگی به دو عامل داره

اول اینکه اگه از قبل کارتون مشخص هست و دیگه از بابت کار خیالتون راحته برید پیام نور چون شهریش کمتره و از لحاظ مالی به صرفه تره

ولی اگه از بابت شغل هنوز مطمئن نیستید و دنبال کار در جاهای دیگه هستید برید آزاد بهتره چون شنیدم مدرکش یخوره ارزشش بیشتره ولی شهریش بیشتره

اگرم امکانش براتون هست که کنکور بدین و دولتی قبول شید که خیلی خوبه هم از لحاظ هزینه هم اعتبار مدرک

ولی بازم میگم مدرک موقع استخدام زیاد ملاک نیست

من بار ها دیدم طرف حسابداری آزاد تو یه شهرستان دور خونده ولی استخدام دولتی رسمی شده

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید