کسی هست با سوابق تحصیلی سراسری روزانه قبول شده باشه؟؟ میخام انتخاب رشته کنم میترسم قبول نشم معدل کل هفده بود و کتبیم هم تعریفی نبود البته مشاورم گفت که امکان قبولیت زیاده و ظرفیت سراسری هم امسال زیاده ولی نمیدونم چرا اینجوریم کچل شدم از بس موهام ریخت از استرس تروخدا یکی بیاد یه امیدی بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
از من بپرسی ک من الان ناامید عالمم ولی نمد چرا از رو نمیرم هنوزم یه نمه امید دارم😂🤦🏻♀️خدا بزرگه ...
اهوم حق با تویه
یه پیج دیدم رشته های پیراپزشکی بدون کنکور عجیبه ولی میگن راسته ببینم چی میشه
تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
یعنی الان من با سوابق برای دانشگاهای دولتی انتخاب رشته کنم میشهه؟؟؟مطمینی
خاک به مخم معدلم ۱۴شده فک نکنم چیزی قبول بشم😩انسانیم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
قبول ميشي شانستو امتحان كن يارو ده بوده معدلش قبول شده چه رشته اي ميخواي بري
نمیدونم یا مهندسی معدن یا مهندسی معماری یا مترجمی زبان فقط دفترچه مخصوصشو نمیدونم از کجا بیارم
[QUOTE=265170617]نمیدونم یا مهندسی معدن یا مهندسی معماری یا مترجمی زبان فقط دفترچه مخصوصشو نمیدونم از کجا بیارم[/QUOTE گوگل سرچ كن انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصيلي بهمن
[QUOTE=265170617]نمیدونم یا مهندسی معدن یا مهندسی معماری یا مترجمی زبان فقط دفترچه مخصوصشو نمی ...
مرسی