2777
2789
عنوان

دوستانی که با سوابق تحصیلی قبول شدن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28394 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله  امید ب خدا سرچ کنم دفترچه سوابق تحصیلی درسته؟

بله عزیزم از سایت سنجش دانلود کن 

ولی نمی‌دونم الان اومده یا نه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
قربونتون برم ممنون بابته پاسخگویی تون🙏❤ خیر ببینی

فدات گلم عزیزمی ❤️❤️🤗

ان شاالله تاپیک قبولیت ببینم 💖💖💖

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
وای خب رو شهر چرا تاکید کردی

نمیخواستم شهر دیگه برم 

یه رشته دیگه پیام نور زدم😂

انرژی مثبت داری😂💜 موفق باشی عزیزمم

مرسی عزیزم شما هم موفق باشی 🌹🌹😂

خدانکنه عزیزدلمییییی مهربون💙💜💙💜💙💜😘😘😘😘😘😘😘 انشاالله....دعا کنید...مرسی

🤗💖💖

با سوابق رشته ها دهن سوزی نیستن

کلا هیچ رشته ای خیلی دهن سوز نیس بجز چنتایی

من به جای همه برای اون لبخند هایی که خیلی وقتا از روی قوی بودن زدی بهت میگم : تو بینظیری.... این قوی بودن کار هرکسی نیست 🌻🌼🤍

واقعا میشه؟یعنی ناامیدنباشم؟😓

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
واقعا میشه؟یعنی ناامیدنباشم؟😓

از من بپرسی ک من الان ناامید عالمم

ولی نمد چرا از رو نمیرم هنوزم یه نمه امید دارم😂🤦🏻‍♀️خدا بزرگه زیادم سخت نگیر