سلام من هورمون مردونم بالاست به نظرتون با طب سنتی درمان میشه یا باید داروهای هورمونی مصرف کنم،کسی بوده با داروی گیاهی درمان شده باشه،آخه داروهای شیمیایی بعد قطع مصرف دوباره علائمش برمیگرده،چیکار کنم به نظرتون؟کلافه ام😔 اگه راهکاری بلدید بگید ممنون میشم💜
به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرت با داروهای هورمونی درمان میشم،آخه بعداز قطع مصرف دوباره علائم برمیگرده
عذرخواهم عزیز دل، سواد اظهار نظر در این مورد رو ندارم
فقط میدونم که اگر طب سنتی بد تر نکنه، بهتر هم نمیکنه
باید از پزشک متخصص پرسید
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان