2777
2789
عنوان

هورمون مردانه

264 بازدید | 11 پست

سلام من هورمون مردونم بالاست به نظرتون با طب سنتی درمان میشه یا باید داروهای هورمونی مصرف کنم،کسی بوده با داروی گیاهی درمان شده باشه،آخه داروهای شیمیایی بعد قطع مصرف دوباره علائمش برمیگرده،چیکار کنم به نظرتون؟کلافه ام😔 اگه راهکاری بلدید بگید ممنون میشم💜

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

علاعمش چیه؟

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

هر چی باشه قطعا با « طب سنتی » نمیشه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی باشه قطعا با « طب سنتی » نمیشه 

به نظرت با داروهای هورمونی درمان میشم،آخه بعداز قطع مصرف دوباره علائم برمیگرده

موی زائد، بی نظمی قاعدگی، اعصابم ضعیف میشه کلافه میشم 

ببخشید میپرسما چون منم حس میکنم این علاعمو دارم ولی دکتر نرفتم 🥺🍀

قاعدگیت چقد نامنظمه؟

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
به نظرت با داروهای هورمونی درمان میشم،آخه بعداز قطع مصرف دوباره علائم برمیگرده

عذرخواهم عزیز دل، سواد اظهار نظر در این مورد رو ندارم

فقط میدونم که اگر طب سنتی بد تر نکنه، بهتر هم نمیکنه

باید از پزشک متخصص پرسید 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ببخشید میپرسما چون منم حس میکنم این علاعمو دارم ولی دکتر نرفتم 🥺🍀 قاعدگیت چقد نامنظمه؟

مشخص نیست چه روزی درماه پریود میشم،اول۳یا۴روز لکه بینی دارم بعدش پری میشم

عذرخواهم عزیز دل، سواد اظهار نظر در این مورد رو ندارم فقط میدونم که اگر طب سنتی بد تر نکنه، به ...

مرسی عزیزم 

مشخص نیست چه روزی درماه پریود میشم،اول۳یا۴روز لکه بینی دارم بعدش پری میشم

اهان 

من این طوریه که سه چهار ماه مرتبه ، بعدش مثثلا ده روز عقب میوفته 

ولی نمیتونم دکتر برم 🙁

به نظرم بهتره از طب سنتی استفاده نکنی چون تضمینی براش نیست 

اهان  من این طوریه که سه چهار ماه مرتبه ، بعدش مثثلا ده روز عقب میوفته  ولی نمیتونم دکتر ...

نمیدونم خودم موندم چیکار کنم