2777
2789

یعنی اینو بگم میدونستم مامانم کلا زهرمارمون میکنه ولی دلم واسش سوخت گفتم تنها تو خونس بهش زنگ بزنم بگم بریم بیرون😒😒 سوار ماشین شدیم باشوهرم بودیم.

گفتم بریم مثلا دور بزنیم خیر سرم.😒

بعد منو شوهرم شام نخورده بودیم ب شوهرم گفتم فلافل بخر.مامانم شروع کرد ن من شام خوردم فلافل نمیخورم هزاربار غر زد. مغز منو شوهرمو خورد ک نمیخام برا من نخریدشوهرم میگفت خب چطور ما بخوریم تو نگاه کنی.😐

بعد دیدم مغازه ای اف زده بود منو شوهرمو و مامانم پیاده شدیم بریم داخل فروشگاه 

دیدم مامانم موند دم در نیومد داخل رفتم بش گفتم بیا داخل موندی تو گرما ک چی خب😐😐😐😐اصن انگار کم داره مامانم ی مدلیه😒😒😒😒😐😐😐 تو ک میخاستی اینجوری کنی خب نمیومدی 😐هرمغازه ای میخاستیم بریم میگفت ن نمیام😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب نیاد کسی ک اینجوریه جایی.بیرون رفتن بقیه رو چرا زهرمار میکنن.بری تو پاساژ و مغازه موذب بودنی د ...

بهش سخت نگیر مادرا هم مثل ما اولین باره زندگی میکنن ، بهش بگو اشکال نداره هر اتفاقی که افتاده تقصیر تو نبود.

سیسی جون 🧚‍♀

خواهر منم تازه عقد کرده خدا میدونه مامانم چه آبرو ریزی ها که راه نمی‌اندازه

یه شب رفته بودن ۳ تایی هیئت برگشتنه هرجا نذری میدید اشاره می‌کرد برن بگیرن دومادمون فکر کرده ما گشنه ایم

آخه یذره رعایتم خوب چیزیه ما هی باید آب شیم بیچاره خواهرم

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

گاهی وقتا ممکنه پول برای کاری پس انداز کردن و میترسن برن و چیزی بپسندن و نتونن فعلا بخرنش برا همین ترجیح میدن نرن خخخخ

ولی خب ناراحت نباش اگه کلا همیشه اینجوری رفتارمیکنه یه تجربه ای شد که دیگه  اصرار نکنین همراتون بیان

بهش سخت نگیر مادرا هم مثل ما اولین باره زندگی میکنن ، بهش بگو اشکال نداره هر اتفاقی که افتاده تقصیر ...

ن بخدا این حرفا رو قبول ندارم ک سخت نگیر فلان.

خب آبروم رفت پیش شوهرم 

اصن مونده بود با تعجب نگام میکرد

ی پنجشنبه تعطیله شوهرم اونم زهرمارمون شد

ببین من همیشه مادر پدرمو مثل یه بچه تپلی تصور میکنم ، برای همین هیچوقت ازشون ناراحت نمیشم ، الان که کارای مادرتو گفتی یاد یه بچه کوچولو افتادم که قهر می‌کنه لوس میشه 😍❤️

سیسی جون 🧚‍♀