2777
2789

سلام دوستان من تقریبا یک ماه و نیمه لیزر خانگی سیلک پرو گرفتم و دارم هر هفته ازش استفاده میکنم برای ناحیه زیر بغل و بیکینی حالا میخام بدونم ک آیا همزمان از روغن مورچه هم استفاده کنم تاثیری دارع یا ن و اینکه میشع ؟

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربت از لیزر خانگی چطوریه؟ تاثیری هم داشته؟ استفاده ازش راحته یا سخت؟ هزینش چقدره؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اسی لیزر خونگی خوبه تاثیر داشته تا الان

فعلا تاثیر چندانی نداشته باید تا شیش ماه استقاده کرد

تجربت از لیزر خانگی چطوریه؟ تاثیری هم داشته؟ استفاده ازش راحته یا سخت؟ هزینش چقدره؟

من خریدم ۶ تومن .باید تا شیش ماه استفاده کرد 

مورچه مگه روغن داره🤣🤣🤣🤣بعد چجوری روغنش رو میگیرن🧐🧐🧐 ،،،بعدم گناه نداره 🥺

عزیزم روغن مورچه هست تو عطاری حتی داروخانه 

شیش ماه هر هفته باید استفاده کرد؟

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
شیش ماه هر هفته باید استفاده کرد؟

آره چون موها ضخیمه و اینکه نسبت ب لیزر های مراکز درمانی ضعیف ترن

عزیزم روغن مورچه هست تو عطاری حتی داروخانه 

می رفتی بیرون میکردی اثر ش در جا میدیدی 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

آره چون موها ضخیمه و اینکه نسبت ب لیزر های مراکز درمانی ضعیف ترن

اهان ممنون

اگه تاثیر گذاشت بعد شیش ماه لطفا ی تاپیک بزن تگم کن❤️

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
مورچه مگه روغن داره🤣🤣🤣🤣بعد چجوری روغنش رو میگیرن🧐🧐🧐 ،،،بعدم گناه نداره 🥺

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سوال منم هست این

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L