2777
2789

در صورتی که من خودم اینجوری دوست دارم خیلی تو غذا خوردن رعایت میکنم و ورزش میکنم همسرم هم منو اینجوری دوست داره فاز این آدمارو درک نمیکنم 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بگو به جای اندامم میدم به مغزم هرچی میخورم😆

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من غذای سالم میخورم چاق نمیشم ولی تو چرا جای من گ..ه میخوری؟

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
بگو به جای اندامم میدم به مغزم هرچی میخورم😆

😂😂✌✌

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بگو باز من ی تغییری کردم

تو همون فضولی هستی ک بودی😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من میگم طوریم ک دوس دارم

میگم ولی یه جوری با حالت تحقیر میگن ناراحت میشم انگاری من غذا نمیخورم

بگو اگه چاقی افتخار بود الان گاو پادشاهی میکرد 

این عالی بود اینسری اینو میگم🤣🤣👌👌