2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس خیلی پایینی دارم

95 بازدید | 17 پست

چند روز دیگه نامزدیمه هیچ اعتماد به نفس ندارم هول گرفتم که قرارع عکس بگیریم و بد بیفتم

همه ازم تعریف میکنن همیشه میگن خوشگلی و فلان ولی خودم اصلا اعتماد به نفس ندارم با دماغم خیلی مشکل دارم خیلی دوست دارم عملش کنم پول ندارم نامزدم نمیشه بهش بگم تاعقد کنیم، دماغم نه غوز داره نه شکسته نه کجه از تمام رخ خوبه از نیمرخ یوخته درازه 😐 چقد رو مخمه

بخدا همه میگن وای خیلی نازی و خوشگلی ولی خودم هیییچ و این اعتماد به نفس نداشتن جلو خانواده شوهر خیلی بده مثلا نامزدم هی میگه بیا عکس بگیریم اعتماد به نفس ندارم میپیچپنمش پیش خودم میگم بد میشم😐😐

عزیزم اولا مبارکه ، بعد هم پوز مناسب عکس بگیر هر کس تو یه رخ بهتره شما از نظر خودت رخ چپ یا راستت خوبه ؟ تو آینه نگاه کن تو همین پوزیشن ها عکس بگیر چرا برای یه مسئله عادی اعتماد به نفس نداشته باشی 😅

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که مبارک عزیزمممممم خوشبخت بشید ایشالله

ببین اول از همه نامزدت تورو با چشاش دیده و پذیرفته درسته؟؟؟

خب همون چشاش که تورو دید و پسندید قراره عکستو ببینه مگه میشه دلش نخواد

اونی که میگه باهم عکس بگیریم نگران نیست بد بیوفتی یا بد هستی اون انتخاب کرده بین این همه آدم تو نامزدش باشی و کنارش عکس بگیری خب از این بهترررررر داریمممم؟؟؟؟

بعدشم خب به نظرت کسی که تمام رخش بهتر باشه بهتره یا نیم رخ

قطعا تمام رخ ادم که نمیتونه تا ابد از نیم رخ عکس بگیره

والا منم ندیدم کسی تو نامزدی از نیم رخ ازش عکس بگیرن

بعدشم من ندیده میگم خوشگل خوشگلیییییی

حس میکنم صورتت ظریفه دماغ کشیده داری به صورتت میاد چشاتم قشنگه و شاید صورت استخوانی نمیدونم

اما در هر صورت وایبم میگه خوشگلی

خانواده شوهرم دلشون بخواد

که میخواد که جند روز دیگه نامزدیته

نامزدی یکی از قشنگ ترین روزای زندگیه با این افکار خرابش نکن عزیزممم حیفهههه

بعدشم من ندیده میگم خوشگل خوشگلیییییی حس میکنم صورتت ظریفه دماغ کشیده داری به صورتت میاد چشاتم قشنگه ...

تازه اگه بری آرایشگاه و لباس مخصوص نامزدی بپوشی که شوهرت ذوق مرگ نشه خوبه دور از جونش

هیجی برا مردا جذاب تر از این لحظه ها نیست به خدا

مطمئن باش

بعدشم اگه خیلی رو عکس حساسی به نامزدت بگو عکسارو که گرفتیم با گوشی و هر چیزی خودم ببین خوب شد نشد هم پاک کنیم باز بگیریم

یا مثلا بهش بگو من خیلی اهل عکس نیستم باهم عکس بگیریم تا من بهترین ژست خودمو پیدا کنم

و اونجوری میفهمی چجوری عکس بگیرید که بهتر بیوفتید

اول که مبارک عزیزمممممم خوشبخت بشید ایشالله ببین اول از همه نامزدت تورو با چشاش دیده و پذیرفته درسته ...

قربونت برم فداتشم همچنین خودت انشالله خوشبخت باشی و اگر مجردی انشالله اول به موفقیت برسی و بعد ی ازدواج موفق داشته باشی ❤️❤️

آره اینا همرو قبول دارم ولی همش این حس لامصب میگه بد میشی زشت میفتی و فلان🤕

اصن دست خودم نیست خیلی متنفرم ازین اخلاقم

بعدشم من ندیده میگم خوشگل خوشگلیییییی حس میکنم صورتت ظریفه دماغ کشیده داری به صورتت میاد چشاتم قشنگه ...

فدات بشم عزیز دلمممم

همه چیزایی که گفتی درست بود فقط صورتم پره استخونی نیست

تو نامزدیم چطور باشم دوست دارم ی کار کنم خیلی خوش بگذره ولی اگه این حسای من بزارن

قربونت برم فداتشم همچنین خودت انشالله خوشبخت باشی و اگر مجردی انشالله اول به موفقیت برسی و بعد ی ازد ...

فدای تو مهربون

اما باور کن اگه اون روز فک کنی خودت خوشگلی باور کن همه از جهره ات تعریف میکنن

از لحاظ علمی ثابت شده اس

منخودم وقتی ذوق یه چیزیو و دارم پوستم چند درجه روشن تر میشه و حتی موهام و ارایشمم بهتر درمیاد