2777
2789
عنوان

خانمای لر و لک بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 59 پست
ن خراب نشده نگران نباش نوش جونتونمنم بگم مامانبزرگم درست کنه🥲😂

نوش جون عزیزم✨️✨️

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نه عزیزم ما حلوا هم داریماین اصلا حلوا نیستاصلا توهین میشه بهش بگن حلوا😁

والا گوگل زدم نوشته بود ی نوع حلواعه عکسشم خو حلوا بود

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لر بوشهر گناوه( اصالتا بویراحمدی)

آره حدس میزدم

ما لرستانیم

یعنی همونقدر که زیر برنجی تو رسوماتمون مهمه اینم مهمه

نوشتم چیه صفحه ۲

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چرا ولی ما یه چیز دیگه میگیم بهش نه فکرکنم خراب شده باشه باز یه ذره بخور طعمش بد نشده باشه اگه اوکی ...

ممنون عزیزم✨️✨️

آره حدس میزدمما لرستانیمیعنی همونقدر که زیر برنجی تو رسوماتمون مهمه اینم مهمهنوشتم چیه صفحه ۲

آره دیدم زیر برنجی رو ماهم میپزیم تو عروسی بعد ما یه نون هم داریم توش پیاز سمت ما بهش میگن مشتک ولی دیدم کورد ها میگن کلانه

والا گوگل زدم نوشته بود ی نوع حلواعه عکسشم خو حلوا بود

حلوا سفت و کش داره ولی دونه آرد این که بهش میگن حروف بزرگتره و زیر دندون میاد، کش هم نمیاد مثل یه کاسه اش هست

رفتم گوگل زدم ناراحت شدم ازش🫣 نوشته بود حلوا

آره دیدم زیر برنجی رو ماهم میپزیم تو عروسی بعد ما یه نون هم داریم توش پیاز سمت ما بهش میگن مشتک ولی ...

جدی؟ چه جالب

این نون رو تا حالا نه دیدم نه شنیدم

دور بودن از نظر جغرافیایی باعث تفاوت غذایی شده

لر اطراف خرم آباد و لرستان نیستید؟ این برا اون طرف هاستوقتی یه بچه تازه به دنیا میاد اینو درست میکنن ...

نه خراب نشده چون مثل شیرینی مگه خراب میشه بزاری بیرون ما تو یخچال نمی زاریم

جدی؟ چه جالباین نون رو تا حالا نه دیدم نه شنیدم دور بودن از نظر جغرافیایی باعث تفاوت غذایی شده

این نون رو دیدم لرهای استان فارس و خوزستان میخورن البته من دیدم کورد هاهم میپزن

نه خراب نشده چون مثل شیرینی مگه خراب میشه بزاری بیرون ما تو یخچال نمی زاریم

مرسی مهربون✨️

گذاشتم رو بخاری گرم شه

حلوا سفت و کش داره ولی دونه آرد این که بهش میگن حروف بزرگتره و زیر دندون میاد، کش هم نمیاد مثل یه کا ...

جز دسته حلواعه دیگ

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره