2777
2789

دقیقا سواله منم هست امیدوارم جواب قانع کننده ای بشنوم

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آزادی خواه بود و به هیچ عنوان زیربار ظلم نرفت دوسش دارم براش احترام قائلم 

جدای این حال و هوای این ایام رو دوست دارم یک جور بار منفی ذهنمو تا حد زیادی تخلیه میکنه البته با سبک عزاداری ها اصلا موافق نیستم

نه کاری رو شروع کردم نه ترک کردم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

ازخانواده خودش جهاد رو شروع کرد ...بچه های مردمو ننداخت جلو خودش عقب وایستاده ...عین یه مرد واقعی 

حتی روایت هست شب قبلش خاموشی زدن و گفتن هرکی میخواد بره خجالت نکشه برگرده 

مظلوم با وقار  تو اوج تنهایی رفتن 

به نظر من تنهاییشون رو ادم‌حس میکنه که انقدر جگر سوزه داغشون

سلام

یه کوتاهی کردم، یه چیزی رو حواسم نبود باید از خود خود خود خدا بخوام، فکر کردم با ابزار دنیوی موفق میشم،  خدا بهم نظر کرد ، توی مراسم سیدالشهدا یهو به دلم افتاد دیدم ای دل غافل، چقدر من از مرحله پرت بودم، هیچ برگی بدون اذن خدا از درخت نمی افته

خدا رو صد هزار مرتبه شکر هنوز فرصت توبه و استغفار توی مجلس مجلس مولا رو داشتم. اشک توی مجلس آقا که ریختم دلم سبک شد. راضی ام به رصای خدا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
ازخانواده خودش جهاد رو شروع کرد ...بچه های مردمو ننداخت جلو خودش عقب وایستاده ...عین یه مرد واقعی&nb ...

آفرین از این دیدگاه تاحالا به ایشون نگاه نکرده بودم چقدر کامنتتون خصوصا خط اول به دلم نشست👌

اماممون هستن از جانب خدا همین یه دلیل کافیه برای دوست داشتنشون  و مسیر هدایت و انسانیت رو به ما نشون دادن.

انشاء الله شفاعت و زیارتشون در دنیا و آخرت نصیبمون بشه.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خانوما دخترم ب زبان انگلیسی ی کلیپ کوتاه درباره عاشورا درست کرده ممنون میشم ازش حمایت کنید و لایکش کنید

کلیپ زیبای خانم حنانه  زبان آموز سطح بک پک سه در مورد عاشورا.

https://www.instagram.com/p/CgwIYmGAsb4/?igshid=MDJmNzVkMjY=