2777
2789

دارم

افتضاحه🤭😅

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من از سال98 دارم 

خداییش ماشین خوب و کار راه اندازیه ولی خب کیفیت ساخت قطعات و بدنه از نظر من صفر

سواری خوبی داره اذیت نمیکنه فقط اون سرعت که ماشینا تیوفایو دارن که این نداره ولی بازم خوبه  قیافه جمع و جور قشنگی داره و آپشنا خوبی

من قبل کوییک 206تیپ 2 داشتم و پراید همشم صفر خریدم

و بین این سه کوییک عالی بوده

سلام من از سال98 دارم  خداییش ماشین خوب و کار راه اندازیه ولی خب کیفیت ساخت قطعات و بدنه از نظ ...

آخه چطوری راضی هستین وقتی کیفیت ساخت نداره؟برای جاده و مسافرت چطوره؟ مصرفش چطوره؟

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
آخه چطوری راضی هستین وقتی کیفیت ساخت نداره؟برای جاده و مسافرت چطوره؟ مصرفش چطوره؟

نه ببین کیفیت ساخت قطعات و بدنه گفتم موتوری  و ایناظ خوبه 

این که میگم بدنه مثلا رنگ بدنش خود به خود میتکه

البته اینم بگم من از سری اول کوییک خریدم این جدیدهاش خیلی کیفیتش بهترن یا قطعات منظورم اینه کیفیت دستگیره درب و ...  میتونست خیلی بهتر باشه ضعیف کار کردن که بازم بگم من ماشینم همش تو آفتابه و شاید بخاطر همین اینجور شده و جدیدهایی که دیدم کیفیتشون خیلی خوبه

برای جاده و مسافرتم عالیه هیچ مشکلی نداره مصرفشم کمه من که راضیم از این چیزاش 

مثلا ببین نسبت به 206 تیپ 2 من صدرصد کوییک انتخاب میکنم 

اما اگر پولت میرسه به405slx اون بهتره

ممنون عزیزم.نه اخه ما راستش ۲۰۶ صفر داریم ولی خوب قرض داریم باید بفروشیم مجبوریم.موندیم چی بگیریم

کوییک از نظر من گزینه مناسب و خوبی هس هم جمع و جوره هم قشنگ هم اینکه اذیت نمیکنه واقعا،مثل پراید نیس پراید خیلی سبکه و تو جاده با سرعت زیاد حس میکنی میخواد ماشین از زمین بلند شه و فرمونش میلرزه  ولی کوییک من سرعت بالا تو جاده باهاش رفتم عالی بوده 

ایشالا که موفق باشین عزیزم