2777
2789
عنوان

خانما بیایید باهاتون دردل کنم

127 بازدید | 16 پست

دو سال پیش یه اتفااقای تلخی تو زندگیم افتاد و باعت خیلی بی احترامیا بین منو شوهرم و مادرش شد که باعثش حسادت و کینه مادرش بود از من بماند که چقدر زجر کشیدن از لحاظ روحی اون روزا حالا بعد از گذشت دو سال من هرچند وقت یه بار اون قضیه میاد تو ذهنم و انقدر خودخوری میکنم و عصبی میشم با شوهرم دعوا میکنم و قهر شوهرمم واقعا عاشقمه منم همینطور ولی خاطره نکبتی اون روزا چرا اخه پاک نمیشه از روان من خیلی احساس بدی دارم همش استرس دارم 

تروخدا مثل یه خواهر دلسوز نصیحتم کنید 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته می فهممت. من همچین خاطره تلخی با مامانم و شوهرم داشتم. میدونی باید با یه ادم سوم حرف بزنی. من رفتم مشاوره همون اول که رفتم گریه کردم تا اخرش. حرف زدم گفتم گفتم گفتم تخلیه شدم اونم حرفام رو به شوهرم گفتم و بعد از اون عجیب اروم شدم و دیگه کمرنگ شد توی ذهنم. این تقریبا چهارسال بعد اون ماجرا بود.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزه دلم بگو اون اتفاق رو که بهتر روهنماییت کنیم

روزایی که شوهرم مادرش و خواهرش شدن یه دسته و منم تنها و بیکس پناه بردم به یه غریبه تمام جریانات زدگیمو گفتم اونم گذاشت کف دست مادرشوهرمینا یه جنگ درست شد و خیلی بی احترامیا بهم شد 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
خیلی سخته می فهممت. من همچین خاطره تلخی با مامانم و شوهرم داشتم. میدونی باید با یه ادم سوم حرف بزنی. ...

خسته شدم الان دارم با گریه تایپ میکنم همش دلم به حال اون روزام میسوزه از طرفیم دل شوهرم و شکوندم با اون همه محبتی که به میکنه اینم تا یه جایی تحمل میکنه چقدر غرورش باید بشکنه در مقابل من ولی دست خودم نیست خیلی خسته ام خسته 

عزیزم میتونی وقتی که یادت میاد با خودت تصمیم بگیری اون لحظه صلوات بفرستی ویا هرچیزه دیگه ایی چرا با ...

ارهرباید به خودم قول بدم وقتی اون حس لعنتی میاد سراغم پسش بزنم چون انقدر عصبی میشم کنترلمو از دست میدم اشتباه عمل میکنم 

آفرین

الان شوهرم قهره یه حس بدی دارم مثل اون دوماهی که باهام حرف نمیزدیم اون احساس انگار زنده شده حس یاس نا امیدی تنهایی الان با این چیکار کنم 

چرا قهرن؟شما مقصرید برید معذرت خواهی نه هیچ وقت که اونطوری نمیشه چون شوهرتون پشیمونن از کارهای گذشتش ...

میترسم باز اون روزا تکرار بشه من دیگه طاقت نمیارم انقدر روحیم رو باختم فکر میکنم بازم میخوا اون بلاها سرم ییاد