2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی این منصفانه نیست...

میدونم عزیزم اصلاََ انصاف نیست

منم به نوعی عذاب کشیدم 

ولی میدونی؟ برای دفعه ی بعد خیلی خوب میتونی احساست رو مدیریت کنی، این درد منو خیلی بزرگ کرد، قلبمو تا حدی سنگ کرد

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
دقیقاً سوال منم تو شک هستم که چطوری آدم کسی باهاش قرار بود ازدواج کنه و ادعای عاشقی داشت رو میتونه ب ...

شاید مردا اینجورین

حتی از تصور اینکه دستمو مرد دیگه ای غیر اون بگیره برام مرگ آوره

بهش گفتم من دیگه کسی رو نمیخوام تو زندگیم خیلی راحت گفت اشتباه میکنی برو زندگیتو بساز

چجوری دلش اومد منو بسپاره به یکی دیگه

وا چجوری یک هفته ای یکیو پیدا کرد رفت خاستگاری اونام سریع دخترشون دادن😐

یک هفته بعد خواستگاری کرد، دوهفته بعدم عقد...

من فقط فهمیدم خدا اگه نخواد مثل من هر قدر به در و دیوار بکوبی نمیشه

و هر وقت بخواد کار تو دو روز تمومه...

فقط م۵طع اینم چرا نخواست چرااااا

امضات چقد غمگینه    

امضام به همون قضیه مربوطه 🙂

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
استارتر چند سالته عزیزم؟ اگه دوست داشتی بگو چرا بهم خورد؟

۲۶

باهم سر یه موضوع الکی بحث کردیم دلمو شکوند قهر کردم

خانوادش نشستن زیرپاش که ولم کنه

نذاشتن بیاد از دلم دربیاره جاش بردن خواستگاری دختری که مدتها بود میخواستن بگیرتش...

منم دقیقا مثل شما

غصه خوردنت هیچ چیزی رو حل نمیکنه

بخدا میدونم سخته، خیلی روزای سختیه! 

ولی نذار از لحاظ روحی و جسمی داغون بشی

با خدا حرف بزن، خیلی سبک میشی

۲۶ باهم سر یه موضوع الکی بحث کردیم دلمو شکوند قهر کردم خانوادش نشستن زیرپاش که ولم کنه نذاشتن بیا ...

چقد بی انصافن بعضیا که اینقد راحت دل کسی رو میشکنن. چرا دو سال نامزد بودین و زودتر عقد نکردین؟