2777
2789
عنوان

آموزش دلبری 😍حتما بیاین لطفا برا همه لازمه این 💋

| مشاهده متن کامل بحث + 62830 بازدید | 83 پست

انتظار که نداری ملت اتاق خواب و تختخوابشون رو برات بریزن وسط سایت شوی عمومی راه بیفته خصوصی ترین رابطه هر کسی جار زدن نداره اتفاقا قبلا این مدل تاپیک داشتیم دم نی نی یار گرم هم استارتر هم کسایی که مشارکت فعال داشتن رو با خاک یکسان کرد 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
افرین بهت عطر و بادی اسپلش‌های خوشبو بخر ارایش و مدل موهای مختلف یادبگیر 

ارایش و مدل هام همیشه قشنگ و آراسته و همیشه هم حموم میرم تقریبا هر روز ولی عطر اینا ندارم چیکار کنم 😪😪اسم ادکلن خوب بگید موندگارت باشه قیمتش هم مناسب باشه ترجیحا س.ک.س.ی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلبری می‌کنی هی با حرفات میکشونه منو عطر موهات  (ببخشید می‌دونم محرمع)

لنتی با اهنگ خوندم 😂😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اون چیزی که زن و مرد کنار هم نگه میداره محبت . صداقت  گذشت . بیشتر از هر چیزی گذشت .درست روابط غریزی صددرصد اهمیت داره . اما. پیش زمینه همه لذتها محبت .دقیقا باید چیزی باشید غیر از چیزی که اینجا عنوان کردید. چه بسا یه رفتاری توی دنیای مجازی یاد بگیرید وقتی بکار بستین زندگیتون خراب بشه . .

مناسبترین دلبری از مرد .

یا زن 

آدما خودشون باشن .

شاید یه رفتار روی مردی جواب بده  اما مرد دیگه از اون رفتار بیزار باشه .

محض اطلاع  بی آشنایی و ناشی بودن در روابط باعث دلگرمی بیشتر مرد میشه 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
انتظار که نداری ملت اتاق خواب و تختخوابشون رو برات بریزن وسط سایت شوی عمومی راه بیفته خصوصی ترین راب ...

😐😐من سوسکی خارج میشم از این تاپیک

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
هشت:یعنی گذاشت. به لهجه ما هشت یا هشته یعنی گذاشته و گذاشت 

عع چع جالب

مال کدوم شهرین؟!

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯                        
😐😐من سوسکی خارج میشم از این تاپیک

بهترین کار 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
ارایش و مدل هام همیشه قشنگ و آراسته و همیشه هم حموم میرم تقریبا هر روز ولی عطر اینا ندارم چیکار کنم ...

خب مهمترین چیز توی وسوسه برانگیز بودن عطره

عطرای ویکتوریا سیکرت همون مدلی که میخای رو دارن  

به نظرم مرد ها تنوع تو رابطه رو دوست دارن 

اره مثلا برا شوهرت جوک بگو، یا یه چیز هیجان انگیز تعریف کن یا خاطره خنده دار بگو، از این چیزا ک شاد باشه کنارت،توام باید قلق شوهرتو بدونی با چی حالش خوبه کنارت. برای تنوع میتونین بازی کنین باهم، از این بازی هایی که تو خندوانه میکنن تو خونه تدارک ببین انجام بدین

جیزز کرایست
🤐🤐🤐🤐لوسسس 

اینو به یاد تو اسکرین گرفتم

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌