2777
2789
عنوان

آموزش دلبری 😍حتما بیاین لطفا برا همه لازمه این 💋

| مشاهده متن کامل بحث + 62866 بازدید | 83 پست
خوب تو لباس باز بپوش  و دلبری کن دیگه . مثلا الکی بگوووو اوخخخخخخخخ  شوهرت اگه گفت چته ...

ببخشید خانم معلم نمیشه اوخشو نگیم 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اهنگه،😂😂😂 اسم آهنگش اینه یکی توی دلمه 

اره شنیدم دقیقا باهمون لحن میخوندم 🥲🤣

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
خوب تو لباس باز بپوش  و دلبری کن دیگه . مثلا الکی بگوووو اوخخخخخخخخ  شوهرت اگه گفت چته ...

😳😳😳🤣🤣🤣

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

🥺🥺 دلم گرفت ای کاش اصغر مثل این بشه عاشقم باشه 

ای ژان نگیره. مطمئنن میشه اصلا مگه نیس ؟ زن به این. بامزه ای 😍

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
🥺🥺 دلم گرفت ای کاش اصغر مثل این بشه عاشقم باشه 

ما ازاین شانسا نداریم صغی واسه من پلنگ ملنگ خال زده 😂✋

من نمیتونم تصورش کنم نمیزارم هیچ موقع دلسرد بشه شوهرم از من هر کاری از دستم بیاد میکنم 

عزیزم خدا شاهده ب این محرم قسم همه کار کار کردم برا این زندگی ،حتی ب قول شما بهترین دلبری ها عشوه ها یعنی هیچی کم نزاشتم ولی روز آخر خیانت کرد دلیلش این بود یه لحظه شیطان گولم زده ،ببین ذات مرد مهمه تو هر کاری کنی فایده نداره چ زن بدی باشی و زن خوب و کامل هیچ ربطی ندارد فقط فقط ذات مرد مهمه

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
ای ژان نگیره. مطمئنن میشه اصلا مگه نیس ؟ زن به این. بامزه ای 😍

🥺🥺نمی‌دونم حس میکنم دوستم ندارع نمی‌دونم چمه، قربونت خوشگلم خودتم خیلی بامزه ای😍❤️🦋

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم