2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😭

133 بازدید | 15 پست

سلام. من یکماهه با پسرعمومم  عاشقم بود حداقل من اونطورفکرمیکردم ازاولش گفت قصدش ازدواجه و سال بعد نامزدمیکنیم  یبار گفت لومیره رابطه و رفت و یه هفته بعد برگشت  دیشب مثل همیشه زنگ زد و خیلی عاشقانه و مهربون حرف میزد و گفت ک خیلی عاشقتم سال بعد مال منی  چن دیقه بعدش گفت ۶یا۷سال بعدازدواج میکنیم ب این زودیامنتظرنباش  گفتم تو ک تا الانم گفتی یسال بعد یهو چرا گفتی ۶سال  گفت همینه دیگه اگ منومیخوای صبرکن خب  گفتم اخه من۶سال باتوباشم صددرصدبعدش مال هم میشیم دیگه؟چون من خواستگارای خوبم تواین دورانه و بخاطرتو ردمیکنم  گفت قسمت خدا معلوم نیس من قول صددرصدنمیتونم بدم ک  گفتم خب اگه دوسم نداری بگو.گفت خیلی هم دوسِت دارم گفتم از الان بهت بگم بعدانگی سرم کلاه گذاشتی  بعد خودش بهم گفت سال بعدنامزدمیشیم ولی دیشب بهم گفت تو زودمیخوای ازدواج کنیم بخاطر هوس😐نفهمیدم چ ربطی داره  امروزم بهش پیام دادم گفتم ک چون عاشقت بودم وخودت گفتی زودازدواج کنیم من قبول کردم وگرنه من اصلا ب ازدواج فک نمیکردم  اونم گفت شب برم خونه بهت زنگ میزنم   توروخدا دلم خیلی گرفته چرا اینطورمیکنه  من تا۱۰سال هم میتونم منتظرش باشم بشرط اینکه مطمئنم کنه مال هم میشیم  چیکارکنم خیلی دوسش دارم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکلیفش با خودشم معلوم نیس امیدوار نباش بهش

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اول اینکه آدم با فامیل اونم فامیل نزدیک وارد رابطه نمی شه.‌کسی که تو فامیل بخوادت مستقیم‌میاد خاستگاری چون شناخت کامل و کافیه

دوم اینکه چقدر گیری. خیالتو راحت کنم بگیر نیست. تمام

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اول اینکه آدم با فامیل اونم فامیل نزدیک وارد رابطه نمی شه.‌کسی که تو فامیل بخوادت مستقیم‌میاد خاستگا ...

کوچیکیم الان ک نمیتونه بیادخواستگاری

میگه شرایط زندگی کامل بایدفراهم کنم هم کارمیکنه هم سربازه

دم دمی مزاج

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
کوچیکیم الان ک نمیتونه بیادخواستگاری میگه شرایط زندگی کامل بایدفراهم کنم هم کارمیکنه هم سربازه

بشین سر جات اگه کوچیکی تا وقتی سنت به ازدواج بخوره اگه بخوادت میاد خاستگاری. مگه حتما باید  دوستی و رابطه داشته باشید؟ تهش آبروریزیه این آدمم بگیر نیست. اگه خاستگار بهتر داری برو نداری بمون این حرف ها که خاستگار دارم و فلان قدیمی شده

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بشین سر جات اگه کوچیکی تا وقتی سنت به ازدواج بخوره اگه بخوادت میاد خاستگاری. مگه حتما باید  دوس ...

بهم گف تایسال باهام حرف بزن اخلاق هموبدونیم

آخه اصلا ارتباط فامیلی نداریم

کلا یبار خونشون رفتیم و نمیشناختمش زیاد

بهم گف تایسال باهام حرف بزن اخلاق هموبدونیم آخه اصلا ارتباط فامیلی نداریم کلا یبار خونشون رفتیم و ...

آبروی خانواده ات رو نبر.‌

آدم با یه بار دیدن عاشق می شه؟ با یه بار پیشنهاد شل می شه؟ 

آبروی خانواده ات رو نبر.‌ آدم با یه بار دیدن عاشق می شه؟ با یه بار پیشنهاد شل می شه؟ 

خونه پدربزرگامونم منودیده

بچگی زیادهمومیدیم ولی الان نه

من ازش خوشم میومد اما نمیدونستم اونم دوسم داره 

هنوزم نمیدونه ک منم دوسش داشتم

چرا وارد زندگیم شدواینکارارومیکنه خب اگ نمیخوادبره😔

ب نظرم تموم کن بگو اگه میخوای بیا خاستگاری 

حرف از منتظر موندن و چندسالم زد بگو مونده ب قسمت من قولی نمیدم 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!