2777
2789

دقیقا اصلا ممکن نیست اینایی تپلن هم دیدم اکثرا در حال خوردن هستن ما بین غذاها کلی ریزه خاری دارن

ولی خودم فقط ناهار و شام میخورم اسکینی ام

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغری یک راه داره. مجرد باشی. زیاد غذا درست نکنی. غذای مادرها همش روغن داره🤣. و چیزی که فهمیدم اینه برنج به طرز وحشتناکی چاق میکنه. در حالی که نون واقعا بیگناه تر هست

من هیچی نمیخورم بازم تپلم

بخدا ناهارو کلا حذف کردم

شام در حد کف دست

صبحانه هم دو لقمه

ریزه خواری هم ندارم اصلااا

دکتر هم رفتم هیچ مشکلی ندارم

فقط فشارم بالاس یکمی

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

دقیقا اصلا ممکن نیست اینایی تپلن هم دیدم اکثرا در حال خوردن هستن ما بین غذاها کلی ریزه خاری دارن ولی ...

منم فقط ناهارو شام میخورم ۵۶ کیلوم بعد انتظار دارم اضاف کنم

ولی یه سریا مدام در حال خوردنن انتظار دارن شکمشون مث من تخت باشه

خواهر من همیشه در حال رژیمه

ولی تو خونشون چیپس و نوشابه. کلوچه و بیسکویت همیشه هست😑

اصلا هم قبول نداره که اینا کالری بالایی دارن ولی در عوض برنج چند قاشق میخوره

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

لاغری یک راه داره. مجرد باشی. زیاد غذا درست نکنی. غذای مادرها همش روغن داره🤣. و چیزی که فهمیدم ا ...

والا من هر شب سه بشقاب برنج میخورم ولی اسکینی هستم تو سی و سه سالگیم

بنظرم خیلی خوراکی و کیک و تنقلات میخورن احتمالا

آخه امروز رفتم آرایشگاه همه گفتن خوشبحالت چه اندام اسکینی قشنگی تو این سن

ما هیچی نمیخوریم ولی چاقیم

یه خانم هم اونجا بود سنی نداشت دوازده کیلو اضافه وزن داشت دکتر بهش گفته بود داره به کبدت فشار میاد و .... باید لاغر کنی

بهم میگفت من هیچی نمیخورم ولی لاغر نمیشم هرروزم چایی سبز و دمنوشای لاغری میخورم اما فایده نداره

پس چجوری همه قحطی زده ها پوست و استخون هستن ؟ واسخ همین باورش برام سخته

والا من هر شب سه بشقاب برنج میخورم ولی اسکینی هستم تو سی و سه سالگیم بنظرم خیلی خوراکی و کیک و تنقلا ...

شک نکن ریزه خواری خیلی خیلی موثر هست. ولی یادت باشه منم جوون تر بودم هر چی میخوردم هیچی نمیشدم. ولی الان هر چی بخورم اثرش مشخص میشه. میخوام بگم الان خدا بهت نعمتی داده. ولی بخواد بگیره میگیره😁. نمیدونم چرا. ولی مطمینم خیلی ها یک زمانی مثل شما بودن. ولی بعدها شدن. جز افراد زود چاق شو. ولی بازم میگم. فرق داره صبحونه ارده و شیره بخوری یا سفید تخم مرغ. خیلی نکات ریز هست که باعث چاقی میشه.