سلام خانما ببخشید این سوالو میپرسم من دور سینم ۸۰ هست ولی خیلی مواقع از طرف فامیل یا حالا کسای دیگه مسخره میشم وزنمم ۵۰ به نظرتون خیلی کوچیکه من خودم اونقد سینه بزرگ دوس ندارم ینی خودم خجالت میکشم ولی بخاطرش زیاد مسخره شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم وزنم ۵۶سایز سینم ۴۰خیلیییی بدم میاد سایز سینم خیلی کمه دنبال راه حلم واسه بزرگ شدنشون
تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰