سوفیاجون مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 عنوان بدون همسر برم یا باهمسر | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 46 پست دوتا بچه دارم بعد با خانواده خودم میخوام برم پیاده روی اربعین.خواهر شوهرم الان زنگ زده میگه داداشم هم بیاد .ولی همسرم خودش میگه من دوبار رفتم توبرو من حواسم هست به بچه ها...آخه دلم نمیاد دوتامونم بریم بچه ها دلتنگی میکنن 1401/05/12 | 15:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوموسگولی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2363 بهم عذاب وجدان داد میگه بدون شوهرم اصلا پاک نمیاد برم ولش کنمهم نظر خودتو همسرته حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 رفتی دعام کن♥️سلام منو به امام حسین برسون بگو اقا دلم پر میکشه برات الهی روزیت میشه عزیزم منم اصلا باورم نمیشه اولین بارمه
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25163 بهم عذاب وجدان داد میگه بدون شوهرم اصلا پام نمیاد برم ببین اربعین ۱ اصلاا اصلااا بچه نبر ۲ هر چه جمعیت کمتر بهتر من خودم و شوهرم دونفری بریم بهار میپسندم تا خانوادگی به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 اگه بمونه پیش بچه ها خیلی بهتره ،شما هم خانواده ت هستن تنها نیستی که راست میگی منم اگه پیش بچه ها باشه خیالم راحت تره مادرشوهرم وعمه هاشون هستن ولی پسرم به من وابسته س اذیت میکنه
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 تنها میرفتم زیارت امام حسین به همه چی می ارزه منو هم دعا کن مادر بشم عزیزم عزیزم علی اصغر با دستای کوچکش دامنت رو سبز کنه
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8682 منم بدون همسر و پسرم جایی نمیرم ولی دلیل نمیشه این نسخه رو برای بقیه بپیچمکار خواهرهمسرتون زشته شما زن و شوهرید قطعا اینطوری برای بچه هاتون بهتره و با هممشورت کردید این سفر هم سیاحتی که نیست که بشه برای دیگران تعیین تکلیف کرد مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 شوهرم رو تنها نمیزاشتم 😅😅 تنها نیست مامانش هست بچه ها پیششن خواهراش هستن.خودشم دوبار رفته اربعین
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 منم بدون همسر و پسرم جایی نمیرم ولی دلیل نمیشه این نسخه رو برای بقیه بپیچم کار خواهرهمسرتون زشته شم ... منم اصلا مسافرت تاحالا تنها جایی نرفتم اولین باره..زیارت اربعین یه چیز دیگست...مرسی ازت
bioderma عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 7160 تنها نیست مامانش هست بچه ها پیششن خواهراش هستن.خودشم دوبار رفته اربعین اهان پس امام حسین طلبید شما رو برو خدا پشت و پناهت ....برای همه ارزوی سلامتی بکن❤❤❤ خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 خواهر شوهرت زبونه داداششه؟ من بودم نه خودم میرفتم نه شوهرم نه حیفه به خاطر یه حرف ...بعدم منظوری نداشت گفت من بچه هارو نگه میدارم
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 اهان پس امام حسین طلبید شما رو برو خدا پشت و پناهت ....برای همه ارزوی سلامتی بکن❤❤❤ قربونت عزیز...حاجت رواباشی
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8682 منم اصلا مسافرت تاحالا تنها جایی نرفتم اولین باره..زیارت اربعین یه چیز دیگست...مرسی ازت دقیقا همینطوره، بحث طلبیدن امام حسینه دیگه نمیشه مانع کسی شد اینو برای خواهر همسرت جا بنداز مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 ببین اربعین ۱ اصلاا اصلااا بچه نبر ۲ هر چه جمعیت کمتر بهتر من خودم و شوهرم دونفری بریم ... اخه ماشین هم نداریم تا مرز بریم..منم داداشم میبره با زنش ومامانم