2777
2789
عنوان

بدون همسر برم یا باهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 46 پست
راست میگی منم اگه پیش بچه ها باشه خیالم راحت تره مادرشوهرم وعمه هاشون هستن ولی پسرم به من وابسته س ا ...

انشاا.‌. سفرتون بی خطر باشه،بسلامتی برید و برگردید،میشه لطفاً سلام منم به آقام حسین برسونید ،انشاا.‌ ما رو هم بطلبه ،دلم پرمیکشه برای حرمش   

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=247251625]انشاا.‌. سفرتون بی خطر باشه،بسلامتی برید و برگردید،میشه لطفاً سلام منم به آقام حسین برسونید ،انشاا.‌ ...[/QUOمرسی گلم چشم قابل باشم حتما روزی همه آرزومندان بشه منم هنوز پاسپورتم نیومده امضا اصلی آقا امام حسین مونده

اخه ماشین هم نداریم تا مرز بریم..منم داداشم می‌بره با زنش ومامانم

با اتوبوس 

با سواری واقعا سخته مخصوصا برگشت ادم‌خسته و کوفته تازه باید چندساعت رانندکی کنی 

همسرت بیاد بچه ها را باید ببری یا پیش کی میزاریشون؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

سلام عزیزم

خوش به سعادت ان شاالله با زیارت قبول و دست پر برگردی

منم اربعینن رفتم، هزاران و میلیون ها نفر دیگه هم رفتن با بچه هم رفتن، نمیخوام بگم چیکار کن

اما چون زمینی میرین حتما طولانی میشه و زیر یک هفته نیست، بجه هات که بزرگن من بچه دوسالمو بردم، چرا خانوادگی نمیرین؟ اگه کم طاقت نیستی خانوادگی برین اگه نه 

تاحالا پیش خانواده شوهرت بچه هارو تنها گذاشتی چندروز؟ اگه نذاشتی نذار، همسرت بمونن با بچه ها

با اتوبوس  با سواری واقعا سخته مخصوصا برگشت ادم‌خسته و کوفته تازه باید چندساعت رانندکی کنی&nbs ...

مادرشوهرم وعمه هاش هستن روزها پیش اونان شبم همسرم میاد خونه .میگم حداقل دلتنگی نکنن

مادرشوهرم وعمه هاش هستن روزها پیش اونان شبم همسرم میاد خونه .میگم حداقل دلتنگی نکنن

خوب اگه خیالت از بچه ها راحته برید با همسرت 

ولی مسافرت تنها هم کاهی اوقات لازمه 

مگه وقتی اقایون تنها میرند خواهرهای ما زنگ میزنن اعتراض کنن؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سلام عزیزم خوش به سعادت ان شاالله با زیارت قبول و دست پر برگردی منم اربعینن رفتم، هزاران و میلیون ...

سلام عزیزم قربونت مرسی از دعای قشنگت..تا حالا برای مدت طولانی نذاشتم..بچه هارو نمیتونم امسال بعد دوسال بازگشایی خیلی شلوغ میشه اذیت میشن منم هیچی نمی‌فهمم .دخترم هم کلاس زبان داره

سلام عزیزم قربونت مرسی از دعای قشنگت..تا حالا برای مدت طولانی نذاشتم..بچه هارو نمیتونم امسال بعد دوس ...

پس دیگه پروندشو ببند تو ذهنت

کادو و خوراکی و اینچیزا هم واس قبل رفتنت هم بعدش بگیر تا به بچه هات بدی

هوای شوهرتم این مدت قبل رفتن داشته باش تا راحت بذاره بری خودت  

نه حیفه به خاطر یه حرف ...بعدم منظوری نداشت گفت من بچه هارو نگه میدارم

من به خاطر بچه ها گفتم.،چون حاضر نیستم بچه ام رو جایی بذارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!