2777
2789

من اینقدر میترسم برا ماهم مشکل داشته باشه اخه سه سال زحمت امتحان نهایی های امسال من حالم بد شد زنگ زدن اورژانس ظلمه بخان اینطوری کنم🥺

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال هدایت تحصیلی ها اشتباه شده کلا. نمی‌دونم چی شده. خواهر من معدلش مثل شما بالاس. اون وقت نه تجرب ...

ببینین انتحاب رشته فقط بر اساس معدل نیست 

به غیر از معدل آزمون های رغبت و اولویت بندی که خودشون انجام دادن و نظر پدر و مادر و مشاور مدرسه و امتیاز دبیر هم تاثیر بسزایی داره 

ببینین انتحاب رشته فقط بر اساس معدل نیست   به غیر از معدل آزمون های رغبت و اولویت بندی که ...

چطور پارسال سال های قبل اینطوری. مشکل نبوده حالا امسال همه معترضن ؟

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
ببینین انتحاب رشته فقط بر اساس معدل نیست   به غیر از معدل آزمون های رغبت و اولویت بندی که ...

بله درسته.  اما این دوست داشت بره انسانی راستش. نمرات و آزمون رغبت همه چیز برای انسانی زده بود. بعد انسانی هم تجربی زده بود. ولی انسانی الویت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اخر آورده. یعنی همون ب. تجربی و اینا هم با اینکه درصدش بالاس خط زدن براش. مدیر مدرسشون هم خیلی تعجب کرد گفت برید یه پیگیری بکنید. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
یعنی چی میشه توضیح بدید بیشار

یعنی مثلا نمره ی لازم برای ورود به رشته ی تجربی 

معدل بالا + نمره ریاضی حداقل ۱۳ و علوم ۱۴ هست 

اگر در طول ۳ سال متوسطه اول یکبار نمره ریاضی رو زیر ۱۳ آورده باشین دیگه نمیتونین اون رشته رو انتخاب کنین چون میانگین بگیرن باید بشه ۱۳ و جمع ۴۵ 

پایه هفتم و هشتم تراز ۱ و پایه نهم تراز ۳ حساب میشه 

یعنی معلم هم میتونه کاری کنه تجربی نیارم؟ 

انقدر سخت گیر نباشین اونطور هم که توی مدرسه واسمون بزرگش کردن نیست فقط معدل خوب باشه همه چی حله 

انتخاب رشته یکی از راحت ترین و شیرین ترین کار های دنیاست 😉

ینی چ میشه مگه؟ معدلت؟

نمیدونم واقعا معدلم۱۸.۱٠

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
عزیزم من از هدایت تار عکس گرفتن فرستادن برای مشاورم اعتراض مردم ک چرا برای مارو نمیدن اشکالی نداره؟& ...

متوجه نشدم خواهری واضح تر بگو

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
اگه توی ۳ سال تحصیلی فقط یکبار هم معدل زیر حد نصابی که در نظر گرفته شده رو بیارین رشته مورد نظر رو ق ...

مگه میشه از ۱۹بالاتر میخواد ینی؟ 

خود اداره میگفتن خوبه معدلات تعجب کرده بودن من معدلم پایین تر از ۱۸نیومده

متوجه نشدم خواهری واضح تر بگو

هدایت تحصیلیت تو تاپیک اخرت بود خب من اسکرین گرفتم ازش فرستادم برا مشاور مون گفتم چرا برا همه اومده برا ما نیومده ولی چون عکست تار بود منم اسکرین گرفتم تو وات فرستادم چیزی مشخص نیس از نوشت ها گفتم بهت بگم ک ناراضی نباشی

اشتباه شده گلم مشکل یه نفر دو نفر نیس که مشکل بیشتر بچهای نهمیه