2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدم نه ولی دوستم خیلی خوشحال بود یجورایی به نفعش بود از ی طرف کلی باباهه پول به حسابش میزد از ی ط ...

من نه مادرم منو میخواد،پدرم هم داره دوباره ازدواج می‌کنه زنه گفته نمی‌خوام که بیاد پیشمون

۲۱سالمه فعلا که خونه داییم هستم تا مهر که برم دانشگاه دیگه خوابگاه بمونم،دارم دیونه میشم

خدا رو شکر که دانشگاه و خوابگاه رو داری.

از نظره مالی تامینت میکنن؟

شما دیگه بزرگ شدی گلم.پسر هم که هستی.

کم کم کناره خوابگاه،ی اموزسی،ی حرفه ای یاد بگیر عزیزم.دیگه وقته رو پای خودت وایستادن هست

خدا رو شکر که دانشگاه و خوابگاه رو داری. از نظره مالی تامینت میکنن؟ شما دیگه بزرگ شدی گلم.پسر هم ک ...

تازه امسال کنکور دادم فعلا هم انتخاب رشته نکردم ولی نمیتونم اینکه مادرم و پدرم جفتشون منو رد میکنن هضم کنم خیلی برام سخته😞

۲۱سالمه فعلا که خونه داییم هستم تا مهر که برم دانشگاه دیگه خوابگاه بمونم،دارم دیونه میشم

کاش یکم صبر میگردن لااقل سرسامون بگیری

ولی خودتو نباز، راستش و بگم من از ۱۸سالگی آرزو داشتم مستقل بودم ،ولی نبودم

لذت زندگیتو ببر،،مستقل بدون امر و نهی کسی

تازه امسال کنکور دادم فعلا هم انتخاب رشته نکردم ولی نمیتونم اینکه مادرم و پدرم جفتشون منو رد میکنن ه ...

حالا قبول میشی؟

سرایری یا ازاد؟

دیگخ بزرگ شدب،مهم نیست که نخوانت،رو پای خودت وایستا