2777
2789
عنوان

خانوما بچم تو خواب هی میپره

171 بازدید | 11 پست

دیروز افتاد ترسیده ...تو خواب هی میپره گریه میکنه 

چیکار کنم من😭😭😭😭😭😭

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟

۷ماه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بالا سرش قرآن بذار عزیزم صدقه و اسپند هم دود کن براش

همه این کارا رو انجام دادم ولی بازم میپره 

خیلی کوچولو هست  کنار خودت بخوابونش

رو پامه....همیشه پیش خودم میخوابه

ن بچم دست و پاش میپرید برای همین سختم میخوابید توی نت نوشته بود قنداق کنید و واقعا بچه اروم شد البته من بندو نمیبستم فقط دست و پای بچه رو لای پتوش مثل قنداق میبستم و بغل کردم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه من از وقتی به دنیا اومد همش تو خواب شدید می‌پرید، الانم به صدای جیغ خیلی میترسه بدجور گریه میکنه اگه مثلا یه بچه کنارش جیغ بزنه

البته دو هفته ش بود رو تخت کنار من خواب بود تابستون بود در پنجره هم باز بود یهویی باد شد پنجره خورد به یه وسیله که رو تخت بود وسیله افتاد زمین، بچم به صداش ترسید پرید، از اون به بعد همش پرید، حالا الان بزرگتر شده بهتر شده ولی کلا به صدای تیز گریه میکنه